Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ZÖLD Kövesd a ZÖLD-et! Apostol Jon A. Palmer 2013-09-15.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ZÖLD Kövesd a ZÖLD-et! Apostol Jon A. Palmer 2013-09-15."— Előadás másolata:

1 ZÖLD Kövesd a ZÖLD-et! Apostol Jon A. Palmer 2013-09-15

2 Betegség alatt (1) Egy keresztény házaspárnál laktam, elláttak, próbáltak beszélgetni, lelkizni, munkaterápiára fogni. Képtelen voltam mosolyogni a tulajdon fiam kérésére, nem tudtam az otthontanulását támogatni, nem tudtam szeretni, átölelni. Magyar és külföldi barátaim, szolgatársaim segíteni akartak, jöttek, imádkoztak értem. Bujkáltam az emberek elöl, nem voltam képes imádkozni és dicsőíteni az Urat. Nem olvastam Bibliát, mert minden egyes szava megítélt. Állandó reakcióm mindenre: NEM TUDOM, hiszen üresség volt bennem, képtelen voltam bármit is csinálni, semmilyen akaratom, elfelejtettem beszélni, a saját anyanyelvemet is.

3 Betegség alatt (2) Osztrák munkaügyi kurzuson vettem részt, és arra kellett rájönnöm, hogy boldogabb és teljesebb vagyok mély depresszióban, mint a világiak egészségesen. Nyári tábor: minden kibúvóm és nehézségem ellenére elmentem, Isten kegyelméből egy vigasztaláson rengeteget szólt a feleségemen és rajtam keresztül az Úr. Egy lányon keresztül jelezte az Úr, hogy úgy tudom megmenteni magamat és a hallgatóságomat, hogy gerjesztem kézrátétel által a bennem lévő ajándékokat: a prédikálást! Végre valami jól esett: egy kicsi, halk dicsőítés és egy látogatás a Nemes Palinál és a feleségénél. – a változás elindult!

4 A gyógyulás jelei (1) Kezdtem felfedezni, hogy a kenetem még megvan: egy beszélgetés alatt ima nélkül a jelenlétemben elmúlt egy testvér derékfájdalma, egy testvérnőt 20 éve egy prédikációm tart életben - saját elmondása szerint. Elkezdtem: másokkal beszélgetni, sikeres volt és élveztem ismét. a családban is visszakérni a férj döntési jogait. a lelki gondozásba visszaállni, felelősséggel másokra hatni. a gyülekezet működéséért felelőséget vállalni... Indítványoztam a presbitérium előtt a visszatérésemet és visszaállítottak egy akarattal a szolgálatomba Elkezdtek jönni felém mások által a próféciák azon a bizonyos múlt héten.

5 A gyógyulás jelei (2) Úgy tűnik, nem vetett el az Úr. Csak küldte az Ő követeit hozzám próféciákkal… Nem estem le a földre, nem változtam meg varázsütésre, egyszerűen csak azt láttam, hogy megszabadultam. Vége az elnyomásnak fölöttem! Azóta folyamatosan kijelentéseket kapok az Úrtól 2 dolgot mondott egészen pontosan…

6 Kijelentésem az Úrtól Korábban addig futottam, amíg csak pirost (stop) nem láttam. Vagyis: szaladtam, futottam, ügybuzgón vibráltam és csak akkor álltam meg, amikor piros volt. Pál is így volt. Ez amolyan „apostol-betegség / jelenség”. ZÖLD Az Úr azt mondta, hogy ÁLLJ! Mostantól kezdve ne csinálj semmit, amíg nem kapsz ZÖLD-et. ZÖLD ZÖLD Amikr az Úrtól Pál ZÖLD-et kapott, indult és ment: Macedoniába a testvérek aggodalmaskodása ellenére, ment Jeruzsálembe, aztán ment Rómába – mert ott volt a ZÖLD.

7 Kijelentésem az Úrtól ZÖLD Jézusnak az volt a mottója, hogy semmit nem csinál, amit az Atyánál nem lát, csendben marad, amíg tehát nem látja a ZÖLD-et. ZÖLD Ezt mondta az Úr: sokkal többet fogsz tudni elérni egy nap alatt, ha követed a ZÖLD-et, mint amit nem értél el, amikor csak futottál és amíg muszáj volt megállítani téged. Köszönöm URAM!

8 Kijelentésem az Úrtól Megkérdeztem az Úrtól, hogy miért történt velem ez a 3 év. ZÖLD Azt felelte, hogy analizáló agyad van, mindent próbálsz megmagyarázni, recionalizálni, és rendszereket képezni. Kénytelen voltam minden rendszert leállítani. Mert amikor rendszert csinálsz, kontrollálni / szabályozni tudsz Engem. És nem akarom, hogy olyan tanításod legyen, ami által engem tudsz szabályozni. Azt akarom, hogy legyél szabad. Én nem kértem, hogy csinálj rendszert, teológiát nekem, vagy érts meg engem és alkoss formulát (képletet) rólam. Én mindenkit másként vezetek. A lényeg, hogy halljad az én hangomat és azt kövessed, amit én mondok neked. Ez a ZÖLD.

9 Kijelentésem az Úrtól Jézus: „Semmit nem tudtok csinálni nélkülem”. Pál: „Mindenre van erőm Jézus Krisztusban, aki engem megerősít.” Később, idősen: „Amikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős.” A hajótöréskor is megjelent végül az angyal a szükséges biztatással. Jól van – akkor fogok valamit csinálni, amikor mondod.

10 Második kijelentésem az Úrtól ZÖLD-ZÖLD- ZÖLD- Jon, amire Te ZÖLD-et látsz, másoknak is ZÖLD-et kell rá kapniuk tőlem. Fontos tehát, hogy a közbenjárók is kapjanak ZÖLD-et, egymástól függetlenül. Ez a hetem csodálatos volt, megannyi bizonysággal teli. ZÖLD- Nem kérdezem az Urat a mögöttes (teológiai) összefüggésekről, nem csekkolom, nem kontrollálom, ezt kaptam, ezt csinálom. Követem a ZÖLD-et.

11 Második kijelentésem az Úrtól ZÖLD- Nem akarok olyan pásztor lenni, akinek mindent meg kell oldani. Ebbe belefáradtam, ettől elfáradtam. Neked akarom bemutatni, hogy itt van az Úr, aki benned van és Vele oldjad meg a problémádat Csak segítek Neked a saját ZÖLD-edet meglátni, nem az enyémet. ZÖLDET ! ! ! Mi a mondanivalóm? KÖVESD A ZÖLDET ! ! !

12 Isten áldjon Benneteket!


Letölteni ppt "ZÖLD Kövesd a ZÖLD-et! Apostol Jon A. Palmer 2013-09-15."

Hasonló előadás


Google Hirdetések