Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mert tudom, semmi nem szakíthat el az én Uram szerelmétől! Sem élet, sem halál nem választ el sem ma, sem holnap. Mert az angyalok visznek Őhozzá, s a.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mert tudom, semmi nem szakíthat el az én Uram szerelmétől! Sem élet, sem halál nem választ el sem ma, sem holnap. Mert az angyalok visznek Őhozzá, s a."— Előadás másolata:

1 Mert tudom, semmi nem szakíthat el az én Uram szerelmétől! Sem élet, sem halál nem választ el sem ma, sem holnap. Mert az angyalok visznek Őhozzá, s a pokol erői sem állítnak meg!

2 Nem számít, ha hegytetőn állok meg, vagy a sík tenger partján, mert az Úr alkotta mindezt, és minden az Övé.

3 És tudom, semmi nem szakíthat el az én Uram szerelmétől! Sem élet, sem halál nem választ el sem ma, sem holnap. Mert az angyalok visznek Őhozzá, s a pokol erői sem állítnak meg!

4 Nem számít, ha hegytetőn állok meg, vagy a sík tenger partján, mert az Úr alkotta mindezt, és minden az Övé. És tudom, semmi nem szakíthat el az én Uram szerelmétől!


Letölteni ppt "Mert tudom, semmi nem szakíthat el az én Uram szerelmétől! Sem élet, sem halál nem választ el sem ma, sem holnap. Mert az angyalok visznek Őhozzá, s a."

Hasonló előadás


Google Hirdetések