Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1 4 Négyzet probléma B A D C Nézd figyelmesen a mellékelt ábrát… Most 4 problémát fogok adni Neked, az ábrán láthatókkal kapcsolatosan. Készen vagy?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1 4 Négyzet probléma B A D C Nézd figyelmesen a mellékelt ábrát… Most 4 problémát fogok adni Neked, az ábrán láthatókkal kapcsolatosan. Készen vagy?"— Előadás másolata:

1 1 4 Négyzet probléma B A D C Nézd figyelmesen a mellékelt ábrát… Most 4 problémát fogok adni Neked, az ábrán láthatókkal kapcsolatosan. Készen vagy?

2 2 B A D C 1. probléma Az A négyzetlap fehér tartományát oszd 2 egyforma alakú és egyenlő területű részre! Könnyű!! Vagy mégsem? 4 Négyzet probléma

3 3 B A D C 1. probléma Íme a válasz! 4 Négyzet probléma Az A négyzetlap fehér tartományát oszd 2 egyforma alakú és egyenlő területű részre!

4 4 B A D C 1. probléma Persze, hogy megoldottad! Nem de? 4 Négyzet probléma Az A négyzetlap fehér tartományát oszd 2 egyforma alakú és egyenlő területű részre!

5 5 B A D C 2. probléma Nocsak! Talán nem egyszerű? 4 Négyzet probléma A B négyzetlap fehér tartományát oszd 3 egyforma alakú és egyenlő területű részre!

6 6 B A D C 2. probléma Íme a megoldás! 4 Négyzet probléma A B négyzetlap fehér tartományát oszd 3 egyforma alakú és egyenlő területű részre!

7 7 B A D C 2. probléma Már előre tudtad a választ?? Vagy nem? ;-) 4 Négyzet probléma A B négyzetlap fehér tartományát oszd 3 egyforma alakú és egyenlő területű részre!

8 8 B A D C RENDBEN!!! 4 Négyzet probléma

9 9 B A D C 3. probléma Nagyon nehéz?? Hát nem könnyű! 4 Négyzet probléma A C négyzetlap fehér tartományát oszd 4 egyforma alakú és egyenlő területű részre!

10 10 B A D C 3. probléma Nos, még nem jöttél rá??? 4 Négyzet probléma A C négyzetlap fehér tartományát oszd 4 egyforma alakú és egyenlő területű részre!

11 11 B A D C 3. probléma Nocsak! Meg tudod oldani!! 4 Négyzet probléma A C négyzetlap fehér tartományát oszd 4 egyforma alakú és egyenlő területű részre!

12 12 B A D C 3. probléma Lejárt az időd!  Click ha akarod látni a választ! 4 Négyzet probléma A C négyzetlap fehér tartományát oszd 4 egyforma alakú és egyenlő területű részre!

13 13 B A D C 3. probléma Íme a megoldás! 4 Négyzet probléma A C négyzetlap fehér tartományát oszd 4 egyforma alakú és egyenlő területű részre!

14 14 Meg tudtad volna oldani Te is! B A D C 3. probléma 4 Négyzet probléma A C négyzetlap fehér tartományát oszd 4 egyforma alakú és egyenlő területű részre!

15 15 B A D C Készen vagy? Az utolsó probléma következik! 4 Négyzet probléma

16 16 B A D C 4. probléma A világrekord 7 másodperc!! 4 Négyzet probléma A D négyzetlap fehér tartományát oszd 7 egyforma alakú és egyenlő területű részre!

17 17 B A D C 4. probléma A világrekord 7 másodperc!! 4 Négyzet probléma A D négyzetlap fehér tartományát oszd 7 egyforma alakú és egyenlő területű részre!

18 18 B A D C 4. probléma Lejárt az időd!  4 Négyzet probléma A D négyzetlap fehér tartományát oszd 7 egyforma alakú és egyenlő területű részre!

19 19 B A D C 4. probléma Valami ötlet?? 4 Négyzet probléma A D négyzetlap fehér tartományát oszd 7 egyforma alakú és egyenlő területű részre!

20 20 B A D C 4. probléma Többet nem várhatunk!! Click ha már meguntad! 4 Négyzet probléma A D négyzetlap fehér tartományát oszd 7 egyforma alakú és egyenlő területű részre!

21 21 B A D C 4. probléma Íme a válasz! 4 Négyzet probléma A D négyzetlap fehér tartományát oszd 7 egyforma alakú és egyenlő területű részre!

22 22 B A D C 4. probléma Mi volt ebben a nehéz? 4 Négyzet probléma A D négyzetlap fehér tartományát oszd 7 egyforma alakú és egyenlő területű részre!

23 23 B A D C 4. probléma Csupán azt akartam látni, hogy mennyire rugalmas a gondolkodásod! :)))) 4 Négyzet probléma A D négyzetlap fehér tartományát oszd 7 egyforma alakú és egyenlő területű részre!

24 24 4 Négyzet probléma TOVÁBBI SZÉP NAPOT!!


Letölteni ppt "1 4 Négyzet probléma B A D C Nézd figyelmesen a mellékelt ábrát… Most 4 problémát fogok adni Neked, az ábrán láthatókkal kapcsolatosan. Készen vagy?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések