Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Építs egy falut!...ami egy nemzetet épít!. A malawi emberek 90%-a megélhetési gazdálkodást folytat. Étrendjük 80-90%-át a kukorica teszi ki. Mivel ebből.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Építs egy falut!...ami egy nemzetet épít!. A malawi emberek 90%-a megélhetési gazdálkodást folytat. Étrendjük 80-90%-át a kukorica teszi ki. Mivel ebből."— Előadás másolata:

1 Építs egy falut!...ami egy nemzetet épít!

2 A malawi emberek 90%-a megélhetési gazdálkodást folytat. Étrendjük 80-90%-át a kukorica teszi ki. Mivel ebből az egyetlen élelmiszerből kevés tápértékhez jutnak, a nép folyamatos alultápláltságban, gyengeségben és betegségekben szenved. Az Építs egy falut projekt célja, hogy gazdálkodókat tanítson meg arra, hogyan termeszthetnek többféle tápláló terményt, hogy elláthassák családjukat és el is tudjanak adni belőle. A jelenlegi helyzet

3 - Egy tényleges falu megépítése Malawi-ban - A falu „élő osztályteremmé” alakítása Modell: 2 évenként 200 gazdálkodó család bevonása a 2 éves intenzív mezőgazdasági képzésbe, melynek tapasztalatait hazavihetik saját falvaikba – ami végső soron elősegíti a nép táplálását. Az Építs egy falut projektnek 2 célja van:

4 A tanulók a következő tantárgyakat sajátíthatják el: a.Halászat b.Csepegtető öntözés c.Fenntartható gazdálkodás d.Erdővédelem és fagazdálkodás e.Állattenyésztés f.Talajmegőrzés g.Vízvédelem h.Növendékfák kezelése i.Modern műtrágyázási technikák j.Modern szerves trágyázási technikák Mezőgazdasági képzés

5 Már lezárult. A Nu Skin Jobbító Erő Alapítvány egy földgátat finanszírozott, ami most olyan módon került kiterjesztésre, hogy létrejött egy 1 ½ km hosszú tó. I. fázis:

6 - Jelenleg 61,5 hektár földet művelnek meg - 2.000 gyümölcsfa került elültetésre - 134.000 növény van a csemeteiskolában - Újra erdősítés - A Malawi kormány a Projektet elfogadta és támogatja I. fázis:

7 Duplex lakás egységek: 25-tel indul, összesen 100 lesz. Létesítmények: - Adminisztratív épület - Két osztálytermes blokk - Raktár a szükséges ellátmánnyal - Kerítések állatoknak - Négy halastó - Műtrágya, mag, üzemanyag - Két traktor II. fázis:

8 1) Készpénz adományok az Építs egy falut Projektnek (hivatkozási szám: 97136515) 2) Vegyen VitaMealt A Nu Skin Europe 1 dollárt adományoz minden 4 csomag után. A részvétel módja

9 „Az NTC lehet, hogy csak 5%-a annak, amit teszünk, de 95%-a annak, amik vagyunk"


Letölteni ppt "Építs egy falut!...ami egy nemzetet épít!. A malawi emberek 90%-a megélhetési gazdálkodást folytat. Étrendjük 80-90%-át a kukorica teszi ki. Mivel ebből."

Hasonló előadás


Google Hirdetések