Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Országos IV. helyezést értek el az egri Kossuth Zsuzsa Szakközépiskola rendvédelmi előkészítő osztályának tanulói Az elmúlt hétvégén a Balaton mellett,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Országos IV. helyezést értek el az egri Kossuth Zsuzsa Szakközépiskola rendvédelmi előkészítő osztályának tanulói Az elmúlt hétvégén a Balaton mellett,"— Előadás másolata:

1 Országos IV. helyezést értek el az egri Kossuth Zsuzsa Szakközépiskola rendvédelmi előkészítő osztályának tanulói Az elmúlt hétvégén a Balaton mellett, Balatonalmádi-Káptalanfüred Alsóőrs körzetében rendezték meg a II. Országos Honvédelmi-Rendvédelmi Járőrversenyt. A versenyre 36 csapat nevezett, amelyből 10 indult a rendvédelmi versenyen.

2 Az egri Kossuth Zsuzsa Szakközépiskola fiatal, első éves 9.D osztályos tanulói /Menyhárt Dorina, Urbán Dóra, Sebők Dávid, Tóth Gábor/ összetételű csapat sikeresen teljesítette a több mint 8 km-es pályát.

3 A szép időben, változatos domborzati viszonyok között térkép segítségével hat állomáson különféle feladatokat kellett teljesíteni a versenyzőknek. Elsőként a rendőrséghez kapcsolódó tesztkérdésekre válaszoltak, majd az ezt követő állomásokon speciális kötélhídon kellett átjutni, gránátokat célba dobni, sebesültet szállítani rádiós távirányítással, egészségügyi-polgárvédelmi feladatokat megoldani, tárgyak felismerését végrehajtani és lövészeti feladatokat megoldani.

4 A versenyzők 840 pontos összteljesítménnyel csak minimális különbséggel szorultak le a dobogóról a tőlük jóval tapasztaltabb és rutinosabb ellenfelektől és szereztek értékes negyedik helyezést. A csapat tagjait Kaló József nyugalmazott rendőr alezredes, szakmai osztályfőnök-helyettes segítette. GRATULÁLUNK!!!


Letölteni ppt "Országos IV. helyezést értek el az egri Kossuth Zsuzsa Szakközépiskola rendvédelmi előkészítő osztályának tanulói Az elmúlt hétvégén a Balaton mellett,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések