Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Munkaügyi és Személyzeti Nyilvántartó Rendszer. Munkaügyi szótárak Az adatnyilvántartáshoz szükséges kódok tetszőlegesen kialakíthatók.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Munkaügyi és Személyzeti Nyilvántartó Rendszer. Munkaügyi szótárak Az adatnyilvántartáshoz szükséges kódok tetszőlegesen kialakíthatók."— Előadás másolata:

1 Munkaügyi és Személyzeti Nyilvántartó Rendszer

2 Munkaügyi szótárak Az adatnyilvántartáshoz szükséges kódok tetszőlegesen kialakíthatók.

3 Automatikus szabadság számítás A program kiszámolja az időarányosan járó szabadságokat.

4 Új dolgozó adatainak megadása Az új dolgozó összes törzsadata egy képernyőn rögzíthető.

5 Dolgozói adatok A Funkciók ablak segítségével kiválaszthatók a szükséges adatcsoportok.

6 Munkaügyi listák

7 Munkaügyi törzskarton A megjelenítendő adatok köre választható.

8 Munkaszerződés és egyéb nyomtatványok MS Word-ben elkészíthetők a cég által használt szerződéstípusok, amelyhez a program nyomtatáskor automatikusan hozzárendeli az aktuális dolgozó adatait.

9 Statisztikák Átlagos statisztikai állományi létszám Statisztikai adatszolgáltatás (FEOR szerint) Átlagos statisztikai létszám és átlagbérek Gazdaság- statisztikai jelentés

10 Paraméteres lista Összeállítás során a munkaügyi rendszer valamennyi, a bérrendszernek pedig a törzsadatai paraméterezhetőek be.

11 Paraméteres listák lekérdezése Tetszőleges rendezettségben lekérhető, tetszőleges szűrőfeltételek mellett. A kiegészítő szűrési feltételeknél a táblába egyénileg beparaméterezett mezők szűrésére van lehetőség.

12 info@szinvacomp.hu info@szinvacomp.hu Tel:46/504-841 46/504-842 46/504-843 46/504-844 Fax:46/504-845 3525 Miskolc, Bedegvölgy u. 2.


Letölteni ppt "Munkaügyi és Személyzeti Nyilvántartó Rendszer. Munkaügyi szótárak Az adatnyilvántartáshoz szükséges kódok tetszőlegesen kialakíthatók."

Hasonló előadás


Google Hirdetések