Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra."— Előadás másolata:

1

2

3

4

5 Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra vásárol Viszonteladó vásárló: továbbértékesítés vagy üzleti célú feldolgozás céljából vásárol Franchise tag: 6990 Ft+Áfa egyszeri regisztrációs díj, ez jogosít: jutalompontok jóváírására az mlmdiszkont mobilflottájához való ingyenes csatlakozásra kedvezményes vásárlásra országos szolgáltatóknál kedvezményes vásárlásra helyi vállalkozásoknál bizonyos posztok (pl. helyi kiszállító) megpályázására

6 Ki jogosult jutalékra? Franchise tagság Havi 1 kifizetett rendelés (Aktuális havi megrendelés nélkül a havi jutalék nem lesz jóváírva, de az előzőek nem vesznek el) Jutalék kiszámítása Minden terméknek van egy pontértéke Ez alapján íródik jóvá a jutalék 1 pont = 1 Ft

7

8 Visszaosztás: árrés 56%-a (8 szint mélységig 7% jutalék) Vásárlások után járó jutalompontok felosztása

9 Franchise díjak után járó jutalompontok felosztása

10 Direkt jutalék: Minden egyes közvetlenül hozzád regisztrált vásárló/tag által levásárolt pontérték alapján 5% jutalék az ő hálózatuk 8 szint mélységéig. Hálózati jutalék: A hálózatodban elhelyezett összes ember vásárlása után a Te hálózatod 8 szint mélységéig 2% jutalék. Tehát normál esetben 2+5 = 7% jutalék az egész hálózat után, 8 szint mélységig. A saját vásárlások után a 10.000 Ft feletti részből, a 8. szinteden lévők vásárlásai után pedig 10.000 Ft-ig kapsz jutalékot.

11

12

13 Hogyan lesz 2%-os vonalból újra 7%-os vonal? A 7%-os vonal visszaszerezhető a plusz tagok elhelyzésével

14 Elérhető jövedelem 10.000 Ft-os átlagos vásárlással (~2400 pont), és a 7% normál jutalékkal számolva.

15 Az összegyűlt pontok jóváírásának feltétele: - franchise tagság - minimum 1 rendelés az adott hóban A jóváírt pontok jutalompontként jelennek meg a webirodában. A jutalompont gyűjthető, bármikor felhasználható a rendelés árrésének (termékpontjának) mértékéig. Ha a fel nem használt jutalompontok összege eléri a 30.000 pontot, a franchise tag igényelheti a kifizetést. A jutalék cégként és magánszemélyként is felvehető Cégeknek/vállalkozóknak számla ellenében. Magánszemélyeknek megbízási szerződéssel, bérszámfejtve a hatályos jogszabályok alapján. A feltételek bővebben az ÁSZF-ben.

16 országos szolgáltatók, üzletláncok A 4 alappillér mlmdiszkont webshop helyi vállalkozások Kuponoldal

17

18 Visszaosztások 1000 Ft vásárlás és 30% kedvezmény esetén

19 Olcsóbb vásárlás a webshopban, a helyi vállalkozásoknál és országos partnereinknél Piacbővítési jutalék a továbbajánlások után Nincs kötelező kezdőcsomag Nincs magas regisztrációs díj Nem kell senkit meggyőznöd a termékekről Nem kell semmit eladnod

20


Letölteni ppt "Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra."

Hasonló előadás


Google Hirdetések