Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Segíts a Mikulásnak! Készítette: Sinkovics Boglárka.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Segíts a Mikulásnak! Készítette: Sinkovics Boglárka."— Előadás másolata:

1 Segíts a Mikulásnak! Készítette: Sinkovics Boglárka

2 December 6-án Télapó elindult szétosztani az ajándékait. Csakhogy utazás közben szánjáról lepottyant öt darab ajándék. Mikor Télapó észrevette, nagyon megijedt: -Mi lesz azokkal a szegény gyerekekkel, akiknek ajándékai most kinn hevernek a hóban? Segítsetek Télapónak megkeresni az elveszett ajándékokat!

3 Tedd ki a következő alakzatokból Télapó házát!

4

5 CRUDOLFIARF GHIKLÉÁÁDFT TLCERTGZFUÍ ÁASÚŐAPOGVJ NSIDSFGHZIA CÁLEÉKJSULS OŰLÍMNÖBTLV SRAWQKYXIÁC TZGUÖIOPJMŐ IZTTÁLTOSTÚ EHSJMKLÉKÁŰ AÜFPOMPÁSKR CRUDOLFIARF GHIKLÉÁÁDFT TLCERTGZFUÍ ÁASÚŐAPOGVJ NSIDSFGHZIA CÁLEÉKJSULS OŰLÍMNÖBTLV SRAWQKYXIÁC TZGUÖIOPJMŐ IZTTÁLTOSTÚ EHSJMKLÉKÁŰ AÜFPOMPÁSKR Találd meg Télapó rénszarvasainak nevét a szó kavalkádban! Megoldás:

6

7 Segítsetek Télapónak szétosztani az ajándékokat! Mikulás mindig megszámozza a házakat, hogy segítse saját munkáját. A különböző színű négyzetek háztömböket jelölnek, mindegyikben 4 lakás van. Télapó mindig figyel arra, hogy az utcákban és a háztömbökben sose legyen egyforma számú ház. A házszámok 1-4-ig szerepelhetnek. Töltsétek ki Mikulás térképén a hiányzó házszámokat. Megoldás:

8

9 Gyűjtsetek minél több információt a Mikulásról!

10

11 ÍrjatokversetaMikulásnak!ÍrjatokversetaMikulásnak!

12


Letölteni ppt "Segíts a Mikulásnak! Készítette: Sinkovics Boglárka."

Hasonló előadás


Google Hirdetések