Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Emmt konferencia, Illyefalva 2006 szeptember 30. Internetes tanácsadás: Interneten keresztül, névtelenül, a Rogers-i személyközpontú pszichológia elveire.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Emmt konferencia, Illyefalva 2006 szeptember 30. Internetes tanácsadás: Interneten keresztül, névtelenül, a Rogers-i személyközpontú pszichológia elveire."— Előadás másolata:

1 Emmt konferencia, Illyefalva 2006 szeptember 30

2 Internetes tanácsadás: Interneten keresztül, névtelenül, a Rogers-i személyközpontú pszichológia elveire épülő tanácsadás. Kiknek: Erdélyi, 14-18 éves serdülőknek.

3 Jellemzői: könnyen hozzáférhető névtelenül megkereshető alacsony küszöbű elérhetőség kontroll tudata identitáskísérlet

4 A kiindulási pont: A sepsiszentgyörgyi serdülők számára nem adottak a lelki segítségnyújtás olyan formái, melyeket szívesen igénybe vennének és életvezetési kérdéseikkel oda fordulnának.

5 Szükségletfelmérés: Milyenek a sepsiszentgyörgyi serdülők számítógéphasználati szokásai? Mennyire lennének nyitottak egy anonim, internetes tanácsadási szolgálat iránt?

6 Következtetések: 1. A megkérdezett serdülők 99%-ának van internet hozzáférése. 2. A megkérdezett serdülők 73% a el tudja képzelni, hogy életvezetési tanácsot kérjen, névtelenűl, az interneten keresztül, arra képzett szakemberektől.

7 Tervezési folyamat: A team megalakítása: Az ügyelők kiképzése 1. Elméleti képzés 2. Próbalevelezés Keretek kimunkálása: Erőforrások előteremtése: A reklámozás A számitógépes háttérmunka elvégzése

8 Erősségeink: A team tagjainak szaktudása,motiváltsága A támogatás a magyarországi, hasonló szolgálat részéről A szolgálat újszerűsége

9 Gyengeségeink: A szolgálat újszerűsége Az anyagi erőforrások előteremtésének nehézségei


Letölteni ppt "Emmt konferencia, Illyefalva 2006 szeptember 30. Internetes tanácsadás: Interneten keresztül, névtelenül, a Rogers-i személyközpontú pszichológia elveire."

Hasonló előadás


Google Hirdetések