Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nemzetiség A nemzetiség a természetes különbözőség egymást erősítő, szerves egységének része, vagy a gyűlöletkeltéssel szított megosztottság szétszakítottság.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nemzetiség A nemzetiség a természetes különbözőség egymást erősítő, szerves egységének része, vagy a gyűlöletkeltéssel szított megosztottság szétszakítottság."— Előadás másolata:

1 Nemzetiség A nemzetiség a természetes különbözőség egymást erősítő, szerves egységének része, vagy a gyűlöletkeltéssel szított megosztottság szétszakítottság forrása? Veled Európa, de nélküled EU!

2 Nemzetiség (nyomtatható változat) nyomtatható változat)nyomtatható változat) A nemzetiség a természetes különbözőség egymást erősítő, szerves egységének része, vagy a gyűlöletkeltéssel szított megosztottság szétszakítottság forrása?

3 Nemzetiségi politika - összefoglalás Miért? – Mit? – Hogyan? Miért? – Mit? – Hogyan? EU-tagország és a Szent Korona Országának nemzetiségi politikája EU-tagország és a Szent Korona Országának nemzetiségi politikája

4 Nemzetiségpolitika Miért?Mit?Hogyan? „ … eltörli azokat a nemzeti jogszabályokon vagy a tagállamok között korábban kötött megállapodásokon alapuló közigazgatási eljárásokat és gyakorlatot, amelyek fenntartása a letelepedés szabadságának akadályát képezné;” - EUM 50. cikk EUM 50. cikk EUM 50. cikk A Szent Korona Tagjait megilleti saját hazájukban az életfeltételek birtoklásának elsődleges joga. A Szent Korona államalapító és államalkotó nemzeteinek tagjai az Ország egyetemes tulajdonosai. Egy és ugyanazon joggal rendelkeznek. Akik nem fogadják el a Szent Korona értékrendjét, azok korlátozott jogokkal rendelkező vendégek.

5 A Szent Korona tagság A Szent Korona tagja: Az államalapító magyar nemzet tagja, bárhol él a világon, Az államalapító magyar nemzet tagja, bárhol él a világon, Az államalkotó nemzetek tagjai, ha a Szent Korona Országának területén élnek. Az államalkotó nemzetek tagjai, ha a Szent Korona Országának területén élnek. Államalkotó nemzet: kultúrájának (az emberiség - szűkebb értelemben egy objektív társadalmi csoport, pl. nemzet - által létrehozott lelki-, szellemi és anyagi értékek összessége) helyet találva telepedett le a Szent Korona Országában, elfogadva annak értékrendjét.

6 A Gyurcsány-jelenség okainak feltárása és megszűntetése – EU-sarc 2004. május 1-ig összesen 2004. május 1-ig összesen 8 866 milliárd forint 8 866 milliárd forint sarcot fizettünk azért, hogy a gyarmatbirodalom része lehessünk. sarcot fizettünk azért, hogy a gyarmatbirodalom része lehessünk. A belépést követően minden évben legalább A belépést követően minden évben legalább 4 053 milliárd forintba 4 053 milliárd forintba kerül nekünk az, hogy az EU tagjai vagyunk! kerül nekünk az, hogy az EU tagjai vagyunk! A Szent Korona értékrendje szerint élő Gondoskodó Magyarország ezt használja fel a jólét megteremtéséhez ! A Szent Korona értékrendje szerint élő Gondoskodó Magyarország ezt használja fel a jólét megteremtéséhez !

7 EU-tagországSzent Korona Országa A tőke kiszolgálására bárki, bárhol letelepedhet, a befogadó ország állampolgáraival azonos jogokat élvezve. A Szent Korona tagsága (az egyetemes magyarság) a tulajdonosa és a birtokosa az országnak. Vendégeket befogadhatnak, érdekeik sérelme nélkül. A pártrendszer következtében nincs a nemzetiségeknek hatalmi érdekképviseleti joga. Az államalkotó nemzetek érdekeit – létszámarányosan – a felsőházban maguk közül kiválasztott követek képviselik. EU-tagország és a Szent Korona Országának Nemzetiségpolitikája 1.

8 EU-tagországSzent Korona Országa „… választásra jogosultak és választhatók a lakóhelyük szerinti tagállam európai parlamenti és helyhatósági választásain, ugyanolyan feltételekkel, mint az adott tagállam állampolgárai” EUM 20. cikk EUM 20. cikkEUM 20. cikk az Ország társadalmi, politikai és gazdasági érdekeinek megfelelően Csak a Szent Korona tagjai rendelkeznek az Ország társadalmi, politikai és gazdasági érdekeinek megfelelően választójoggal. „Harmadik országok azon állampolgárait, akik a tagállamok területén való munkavállalásra engedéllyel rendelkeznek, az uniós polgárokkal azonos munkafeltételek illetik meg.” II/75*. * Az EU Alkotmány tartalmazta, de a Lisszaboni Szerződésből kimaradt A vendégek – az anyaországuktól függetlenül – egységesen vendégjoggal rendelkeznek, vagyis „a kamrába, a pénztárcába és a hálószobába nincs betekintési és belépési joguk”. EU-tagország és a Szent Korona Országának Nemzetiségpolitikája 2.

9 Nemzetiségi politika - összefoglalás Miért? – Mit? – Hogyan? Miért? – Mit? – Hogyan? EU-tagország és a Szent Korona Országának nemzetiségi politikája EU-tagország és a Szent Korona Országának nemzetiségi politikája


Letölteni ppt "Nemzetiség A nemzetiség a természetes különbözőség egymást erősítő, szerves egységének része, vagy a gyűlöletkeltéssel szított megosztottság szétszakítottság."

Hasonló előadás


Google Hirdetések