Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az Oriflame első. 3 az1-ben ajakrúzsa Balzsam Az ajakrúzs krémes, balzsamos része gazdagon tartalmaz hidratáló és kondicionáló összetevőket. Gyengéden.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az Oriflame első. 3 az1-ben ajakrúzsa Balzsam Az ajakrúzs krémes, balzsamos része gazdagon tartalmaz hidratáló és kondicionáló összetevőket. Gyengéden."— Előadás másolata:

1 Az Oriflame első

2 3 az1-ben

3 ajakrúzsa

4 Balzsam Az ajakrúzs krémes, balzsamos része gazdagon tartalmaz hidratáló és kondicionáló összetevőket. Gyengéden ápoló ajakbalzsam

5 Csillogó hatású szájfény Szájfény A z ajakrúzs csillámló része magas fényű és fényvisszaverő, kristályos tartalmaz, amelyek csillogóvá varázsolják az ajkakat.

6 Ajakrúzs Az ajakrúzs külső része intenzív színt kölcsönöz az ajaknak. Színpompás ajakrúzs

7 Ajakrúzs+balzsam+szájfény 3 az 1-ben 1 ajakrúzs 3 káprázatos hatása Az Oriflame első 3 az 1-ben ajakrúzsa

8 10 káprázatos árnyalat

9 ELSŐ 3 az 1-ben ajakrúzsa ELSŐ 3 az 1-ben ajakrúzsa AZ ORIFLAME Exkluzív Oriflame

10 A színek életre kelnek Legyen Ön az első, aki kipróbálja az Oriflame legújabb ajakrúzsát! AJAKRÚZS SZÁJFÉNY BALZSAM

11 Egy ajakrúzs, amely nem csak a színekről szól: Az Oriflame Első 3 az 1-ben ajakrúzsa

12 K.: Egyenletes fedést nyújt az ajakrúzs? V.: Egyedi technológiája lehetővé teszi, hogy az ajakrúzs három része egyenletesen simuljon végig az ajkakon, megkönnyítve ezzel a felvitelt. K.: Miért van különböző színe az ajakrúzs egyes rétegeinek? V.: A világosabb, csillogó árnyalat optikailag dúsabbá teszi az ajkakat, a sötétebb tónusú réteg pedig intenzívebb színhatást nyújt. A fehér réteg hidratál. Kérdés?

13 K: Miért egyedülálló a 3 az 1-ben ajakrúzs? -Praktikus -Balzsam+ajakrúzs+szájfény: 3 az 1-ben -Intenzív színek -Extra fényes csillogás -Kondicionálja az ajak bőrét Kérdés?

14 „Egyszerűen csodálatos. Krémes az állaga, vibrálnak a színei, amelyek intenzitásukat még étkezés és ivás után sem veszítik el. Le vagyok nyűgözve. Szeretném tudni, mi ez a termék, hogy megvásárolhassam.” + „Ez egy valóban nagyszerű ajakrúzs, amely még kondicionálja is az ajkam bőrét.” + „Tetszett a termék, különösen a középső rész kihangsúlyozása. Szépen mutatott az ajkamon, jó érzés volt viselni!!” + „Érzetem az ajakrúzs hidratáló hatását. Az ajkam bőre sokkal puhább és kondicionáltabb lett.I.” + „Nagyon meglepődtem, hogy egy szolid ajakrúzs ennyire fényes és ragyogó lehet.” + „Az ajakrúzs könnyen siklott az ajkamon és határozottan simábbá tette az ajak bőrét.” + „Tetszett az illata, a textúrája és az érzés, amit az ajkamon ébresztett.” + „Már a megjelenése is szép. Fantasztikusak a színei, és szinte látszik rajta a hidratáló hatás.” + „Tetszik a csomagolása, érdekes a különböző rétegek harmóniája.” + „Nagyon tetszik a 3 réteg, különösen az ajakrúzs hidratáló hatása.” + „Vibráló és annyira más, mint a többi ajakrúzs.” + „Nagyon vártam, hogy kipróbálhassam. Első pillantásra átmenet az ajakrúzs és a ajakbalzsam között. Még nem találkoztam korábban ehhez hasonló, többrétegű ajakrúzzsal. A színe is nagyon tetszett.” + Az első benyomás: Három nap használat után: + Vásárlók bevonásával végzett rögtönzött, szubjektív fogyasztói véleményfelmérés alapján. Vásárlóink véleménye:

15


Letölteni ppt "Az Oriflame első. 3 az1-ben ajakrúzsa Balzsam Az ajakrúzs krémes, balzsamos része gazdagon tartalmaz hidratáló és kondicionáló összetevőket. Gyengéden."

Hasonló előadás


Google Hirdetések