Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

....kész áll, hogy X szempillái eXtrém dúsak és hosszúak legyenek?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "....kész áll, hogy X szempillái eXtrém dúsak és hosszúak legyenek?"— Előadás másolata:

1

2 ....kész áll, hogy X szempillái eXtrém dúsak és hosszúak legyenek?

3 .... a legújabb „műszempilla” hatású kinézetet szeretné?

4

5 Innovatív rostokat tartalmazó formulával az XL extrém méretű pillákért és a „műszempilla hatásért” HyperStrech XL Mascara szempilladúsító és – hosszabbító szempillaspirál.

6 Rendelkezik a Hyper Stretch Mascara minden előnyével, kiegészítve a 4 mm hosszú rostszálakkal az XL szempilla hatásért * Tartalmazza az eredeti Hyper Stretch Pro-Long Complex™ a teltebb, erősebb és egészségesebb kinézetű, hosszabb szempillákért. ** **Fogyasztói teszt *Klinikai teszt

7 Formula Valamennyi 4mm rostszál formulájának köszönhetően szinte egyenként ragadja meg a szempillákat, nyújtja és dúsítja a kiemelkedően hosszú pillákért.

8 Szempillaspirál műszempilla hatással

9 “Valóban el vagyok ragadtatva hogy a szempillaspirál mennyire hosszabbítja és dúsítja a szempilláimat. A szempilláim egyáltalán nem tapadnak össze és a kefe is rendkívül hatásosan fedi le a pillákat.”** “Kiváló az applikátora, és nem kenődik el egész éjjel.”** “Imádom a hosszabb és dúsabb pillákat, melyeket a szempillaspirállal érek el.”** “Szeretem, hogy nem kell műszempillát használnom, mindössze szempillaspirált az extrém dús és hosszú szempillákért.”** “Csodálatosnak találom.”** “Fantasztikus szempillaspirál, nem csomósodik, nem nehezíti el a pillákat, nem ragadnak össze és gyönyörű a végeredmény. Minden egyes szempilla hosszú és definiált ”** *** Fogyasztói teszt Fogyasztói visszajelzések

10


Letölteni ppt "....kész áll, hogy X szempillái eXtrém dúsak és hosszúak legyenek?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések