Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egészséges Táplálkozás Készítette: Kiss Henrietta.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egészséges Táplálkozás Készítette: Kiss Henrietta."— Előadás másolata:

1 Egészséges Táplálkozás Készítette: Kiss Henrietta

2 Az emésztőrendszer

3 Mit jelent a helyes táplálkozás?

4 Színre színt Figyeld meg, hogy melyik táplálék, élelmiszer, mire, melyik szervünkre jó és fedezd fel a hasonlóságot is !

5 A szép bőr, haj és a gabonák kapcsolata

6 Búzaszem Rozs Finnországban, ahol a Télapó is él, sok rozskenyeret esznek, hogy egészségesek maradjanak. A csírából lesz a növény. Növekedéshez, fejlődéshez szükséges anyagokat tartalmaz.

7 A piros színű gyümölcsök, zöldségek és az egészséges szív és vérképzés Szív

8 Az emberi sejtek és a hagyma. Harc a betolakodó baktériumok, vírusok ellen A vérünkben lévő „katonák”

9 A narancsszínű zöldségek és a látás A szem belseje

10 Csicsóka, édesburgonya segíti a hasnyálmirigy működését. Hasnyálmirigy Édesburgonya Csicsóka

11 Az erős csontok

12

13 Egyél húst is, hogy erős legyél!

14 Az okosító dió Agy

15 Találd ki! Melyik, mire jó?

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Egészséges Táplálkozás Készítette: Kiss Henrietta."

Hasonló előadás


Google Hirdetések