Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

De jó is újrakezdeni Füle Lajos verse. De jó is újrakezdeni az életet, naponta hittel! Mosolygó szívvel veszteni a tegnapot, mely rosszra vitt el, S ahonnan.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "De jó is újrakezdeni Füle Lajos verse. De jó is újrakezdeni az életet, naponta hittel! Mosolygó szívvel veszteni a tegnapot, mely rosszra vitt el, S ahonnan."— Előadás másolata:

1 De jó is újrakezdeni Füle Lajos verse

2 De jó is újrakezdeni az életet, naponta hittel! Mosolygó szívvel veszteni a tegnapot, mely rosszra vitt el, S ahonnan meghozott a reggel.

3 A fáradság bilincseit a hajnalok vígan ledobják, Pehelyként dobja föl a hit a holnapok k ő szikla-gondját, S zászlóit az imák kibontják.

4 De jó is hálát mondani, Érezni a kimondhatatlant, Éhet és szomjat oltani, Hol szüntelen terített asztal: Az ige vár, táplál, marasztal.

5 De jó is frissen menni bölcs, jó utakon, jó cél felé, M íg szívünkben, mint a jó gyümölcs, új emberünk lassan megérik... De jó így haladni - az égig!

6 „Hiszen te nálad van a bocsánat, hogy féljenek téged!” Zsoltárok 130:4

7 Jézus: „ - Mert ez az én vérem, az új szövetségnek vére, a mely sokakért kiontatik b ű nöknek bocsánatára.” Máté 26:28

8 De jó is újrakezdeni…


Letölteni ppt "De jó is újrakezdeni Füle Lajos verse. De jó is újrakezdeni az életet, naponta hittel! Mosolygó szívvel veszteni a tegnapot, mely rosszra vitt el, S ahonnan."

Hasonló előadás


Google Hirdetések