Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Leonardo da Vinci Program. A Leonardo da Vinci program az Európai Bizottság 1994-ben indult együttműködési programja a szak- képzés területén.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Leonardo da Vinci Program. A Leonardo da Vinci program az Európai Bizottság 1994-ben indult együttműködési programja a szak- képzés területén."— Előadás másolata:

1 Leonardo da Vinci Program

2 A Leonardo da Vinci program az Európai Bizottság 1994-ben indult együttműködési programja a szak- képzés területén.

3 Az 1999. december 31-én lezárult első sza- kaszt, amelynek célja az európai uniós szakmai képzési politika megvalósítása, illetve a tagállamok szakképzési politikájá- nak harmonizációja volt, 2000. január 1- jétől kezdődően új, hétéves szakasz kö- vette. 2007-től a program beépül az új Egész életen át tartó tanulás programba (2007-2013).

4

5 A Leonardo da Vinci alprogram általá- nos célkitűzései: az ismeretek, készségek és képesítések megszerzése és felhasználása céljából tartott képzéseken és továbbképzéseken részt vevő személyek támogatása a sze- mélyes fejlődés, a munkavállalói esélyek és az európai munkaerőpiacon való érvé- nyesülés megkönnyítése érdekében az ismeretek, készségek és képesítések megszerzése és felhasználása céljából tartott képzéseken és továbbképzéseken részt vevő személyek támogatása a sze- mélyes fejlődés, a munkavállalói esélyek és az európai munkaerőpiacon való érvé- nyesülés megkönnyítése érdekében

6 a szakoktatási és -képzési rendszerek, in- tézmények és gyakorlatok minőségi javítá- sának és az e téren megvalósuló innová- ciónak a támogatása a szakoktatási és -képzési rendszerek, in- tézmények és gyakorlatok minőségi javítá- sának és az e téren megvalósuló innová- ciónak a támogatása a szakoktatás, -képzés és mobilitás von- zóbbá tétele a munkáltatók és magánsze- mélyek számára, valamint a szakképzés- ben részt vevő munkavállalók mobilitásá- nak elősegítése a szakoktatás, -képzés és mobilitás von- zóbbá tétele a munkáltatók és magánsze- mélyek számára, valamint a szakképzés- ben részt vevő munkavállalók mobilitásá- nak elősegítése


Letölteni ppt "Leonardo da Vinci Program. A Leonardo da Vinci program az Európai Bizottság 1994-ben indult együttműködési programja a szak- képzés területén."

Hasonló előadás


Google Hirdetések