Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Dr. Meggyesi Tamás Városfejlesztés, kultúra, közösség III.PLAN-NET.HU TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONFERENCIA NYÍREGYHÁZA 2014.01.31.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Dr. Meggyesi Tamás Városfejlesztés, kultúra, közösség III.PLAN-NET.HU TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONFERENCIA NYÍREGYHÁZA 2014.01.31."— Előadás másolata:

1 Dr. Meggyesi Tamás Városfejlesztés, kultúra, közösség III.PLAN-NET.HU TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONFERENCIA NYÍREGYHÁZA 2014.01.31.

2 VÁROSFEJLESZTÉS, KULTÚRA, KÖZÖSSÉG 1. A fejlődés és a fejlesztés értelmezése 2. A kultúra értelmezése: a föld megművelése kézművesség az ősök tisztelete 3. A konfliktusok természete az egyéni érdekek primátusa a hatalom erőtere idegen kultúrák (disjointed incrimentalism) 4. A közösséggel való párbeszéd kultúrája 5. A város, mint színház

3 BAUKULTUR 2010 in NRW Környezetkultúra 2010, NRW 1. BAUKULTUR BESPRECHEN: beszéljük meg közösen! 2. BAUKULTUR SEHEN: tanuljunk látni – nem csak nézni! 3. BAUKULTUR LERNEN: fedezzük fel a városunkat! 4. BAUKULTUR BEWAREN: őrizzük meg környezeti értékeinket! 5. BAUKULTUR AUF REISEN: szervezzünk vándorkiállításokat! 7. BAUKULTUR IM NETZ: használjuk ki a médiákat! 8. BAUKULTUR ERLEBEN: éljük át a környezetkultúrát! 9. BAUKULTUR FESTIVAL: szervezzünk szakmai fesztiválokat! 10. BAUKULTUR AUSZEICHEN: vegyünk részt pályázatok ……………elbírálásában!

4 BAUKULTUR

5 A HOLT SZÍNHÁZ

6 A SZENT SZÍNHÁZ

7 A NYERS SZÍNHÁZ Carpaccio San Giminiano arab soukSpanyol lépcső Tokyo

8 A KÖZVETLEN SZÍNHÁZ ? ? ? ? P. Eisenman Fecamp ? ? ? ?


Letölteni ppt "Dr. Meggyesi Tamás Városfejlesztés, kultúra, közösség III.PLAN-NET.HU TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONFERENCIA NYÍREGYHÁZA 2014.01.31."

Hasonló előadás


Google Hirdetések