Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Most: 2014. 09. 12. 5:04:55 Baráti ölelés !!! *Ölelés Ölelés * * Ölelééééés * ******************************

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Most: 2014. 09. 12. 5:04:55 Baráti ölelés !!! *Ölelés Ölelés * * Ölelééééés * ******************************"— Előadás másolata:

1

2 Most: 2014. 09. 12. 5:04:55 Baráti ölelés !!!

3 *Ölelés Ölelés * * Ölelééééés * ******************************

4 „Az igazi barát a legnagyobb kincs - és minden kincs közül ennek megszerzésére gondolunk legkevesebbet.” (La Rochefoucauld)

5

6 “A barátság oka nem lehet véletlen, sem az egymásra utaltság. Még kevésbé az azonos világnézeti beállítottság vagy politikai célkit ű zés. A barátság oka egyedül a barátság maga.” (Wass Albert)

7 *Ölelés * *Ölelés * *Ölelés *

8 “De ha azt tartod barátodnak, akiben nem bízol meg ugyanannyira, mint magadban, súlyosan tévedsz, és nem ismered eléggé az igazi barátság jelent ő ségét. Mindent együtt tisztázz barátoddal, de els ő sorban vele légy tisztában. A barátságkötés után bízni kell, el ő tte mérlegelni.” ( Seneca)

9

10 “Nemcsak azért szeretlek, ami vagy, Hanem amivé válok, amikor velem vagy. Nemcsak azért szeretlek, amivé magad tetted, De azért is, amit velem teszel.”

11

12 „A barátság igazi dics ő sége nem az egymás felé kinyújtott kéz, nem a kedves mosoly, nem is a társaság öröme, hanem a lelki-szellemi megvilágosodás, amelyben részed lehet, amikor rádöbbensz, hogy egy embertársad hisz és bízik benned!” (Ralph Waldo Emerson)

13

14 “A barátság legnagyobb próbája nem az, ha a magunk hibáit tárjuk fel barátunknak, hanem ha neki tárjuk fel az övéit.” (La Rochefoucauld)

15 “Tanuljuk meg, hogy a barátságunkat más iránt addig mutassuk ki, amíg él, és nem halála után.” (Scott Fitzgerald)

16 “A barát az, aki akkor van melletted, amikor máshol kellene lennie.” (Len Wein)

17 A jósors szerzi, a balsors próbára teszi a barátokat.” (Seneca)

18 Legyen szép napod


Letölteni ppt "Most: 2014. 09. 12. 5:04:55 Baráti ölelés !!! *Ölelés Ölelés * * Ölelééééés * ******************************"

Hasonló előadás


Google Hirdetések