Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Könny sose érje csillogó szemedet, Bú sose takarja vidám szívedet! Legyen az életed boldog és vidám, Ezt kívánom Neked Születésed napján!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Könny sose érje csillogó szemedet, Bú sose takarja vidám szívedet! Legyen az életed boldog és vidám, Ezt kívánom Neked Születésed napján!"— Előadás másolata:

1

2

3 Könny sose érje csillogó szemedet, Bú sose takarja vidám szívedet! Legyen az életed boldog és vidám, Ezt kívánom Neked Születésed napján!

4 Az élet legmagasabb rendű formája a művészet, mert a művészet a legnagyobb, a legmagasabb rendű életszeretet. (Karel Schulz) Az élet legmagasabb rendű formája a művészet, mert a művészet a legnagyobb, a legmagasabb rendű életszeretet. (Karel Schulz)

5 Csoda az, ami bennünk és körülöttünk van - de nem vesszük észre. Amíg éljük, azt hisszük, természetes... Csak amikor elmúlt már, döbbenünk rá, hogy csodában éltünk. (Müller Péter)

6

7 Ne félj a gondjaidtól, hanem üzenetnek tekintsd őket. Lehetőségnek arra, hogy tisztábban láss, és ezáltal erőteljesebben birtokold az életedet. Megértsd, mi a jelentősége annak, hogy Te is itt vagy a földön. ( Kornis Mihály) Ne félj a gondjaidtól, hanem üzenetnek tekintsd őket. Lehetőségnek arra, hogy tisztábban láss, és ezáltal erőteljesebben birtokold az életedet. Megértsd, mi a jelentősége annak, hogy Te is itt vagy a földön. ( Kornis Mihály)

8

9 Kívánom neked a csend szépségét, a napfény dicsőségét, a sötétség rejtelmét, a víz és a föld higgadt erejét, a levegő édességét és a szeretetet, mely ott található minden dolgok gyökerében. (Pam Brown) Kívánom neked a csend szépségét, a napfény dicsőségét, a sötétség rejtelmét, a víz és a föld higgadt erejét, a levegő édességét és a szeretetet, mely ott található minden dolgok gyökerében. (Pam Brown)

10


Letölteni ppt "Könny sose érje csillogó szemedet, Bú sose takarja vidám szívedet! Legyen az életed boldog és vidám, Ezt kívánom Neked Születésed napján!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések