Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Országos Nagyi Könyvtári Napok Jász-Nagykun-Szolnok megyében 2009. október 5-11. Szolnok, 2009. július 20.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Országos Nagyi Könyvtári Napok Jász-Nagykun-Szolnok megyében 2009. október 5-11. Szolnok, 2009. július 20."— Előadás másolata:

1 Országos Nagyi Könyvtári Napok Jász-Nagykun-Szolnok megyében október Szolnok, július 20.

2 Programjavaslat augusztus 31-ig jelezni az anyagi igényeket: kit, mennyiért (számlás, vagy megbízási díjas, stb.) szeretnénk meghívni. Készül adatlap az igényléshez szeptember 7-ig megbeszéljük: kik a nyertesek, mennyi az összeg. Reklámtárgyak átvétele, gazdasági nyomtatványok kiosztása, valószínű: szeptember

3 Programjavaslat Programregisztráció: szeptember a között!!!! Minden időszerű és fontos információ a levelezőlistán megy, feliratkozni a címen lehet.

4 Programjavaslat Sajtótájékoztató (Megyei Könyvtár: október 2-án, péntek) A megye aktív nyugdíjas könyvtárosainak találkozója: október 5-én. MKE JNSZM nyugdíjas tagozatának megalakulása. Kapcsolódás az országos programhoz. Folyamatos létszám és képfeltöltés!!

5 Programjavaslat Pap Józsefné: Európai Nyelvi Díjas logopédus. Miért fontos az első három év és az a kilenc hónap? A könyvbemutatót „Baba bábszínház” előzi meg, mely ebben a műben lévő mondókákat mutatja be. Több előadás is lehetséges.

6 „Ne üljön otthon, ha könyvtárában otthon lehet!” Fontos, hogy egyre több könyvtár csatlakozása valósuljon meg. A kistérségi társulásban működő tagkönyvtárak bekapcsolódását segítse a szolgáltatást nyújtó könyvtár. Az ellátórendszer könyvtárai is vegyenek részt az országos programban.

7 2008-ban: Jász-Nagykun-Szolnok megyében 281 program volt, 27 település bekapcsolódásával, közel látogatóval ben : ?

8 Köszönöm a megtisztelő figyelmet! Illés Julianna 56/


Letölteni ppt "Országos Nagyi Könyvtári Napok Jász-Nagykun-Szolnok megyében 2009. október 5-11. Szolnok, 2009. július 20."

Hasonló előadás


Google Hirdetések