Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Minden ünnep legszebb fénye, Szép Karácsony eljött végre! Ilyenkor szebb lesz a világ, Minden ember mosolyt vár. Havas tájon a messzeségben, Száncsengő.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Minden ünnep legszebb fénye, Szép Karácsony eljött végre! Ilyenkor szebb lesz a világ, Minden ember mosolyt vár. Havas tájon a messzeségben, Száncsengő."— Előadás másolata:

1 Minden ünnep legszebb fénye, Szép Karácsony eljött végre! Ilyenkor szebb lesz a világ, Minden ember mosolyt vár. Havas tájon a messzeségben, Száncsengő szól hóesésben. Az ablakon egy jégvirág Huncut szemmel kacsint rád. Mire vársz?

2 Kint hófehér már a táj, Bent kandalló éltet. Fenyő illata vár Színes gömbbel és dísszel. Béke és csend honol, lelkedben érzed. Tárd ki szíved jól! Át kell, hogy érezd!

3 Minden ünnep legszebb fénye, Szép Karácsony eljött végre! Ilyenkor szebb lesz a világ, Minden ember mosolyt vár. Havas tájon a messzeségben, Száncsengő szól hóesésben. Az ablakon egy jégvirág Huncut szemmel kacsint rád. Mire vársz?

4 Az ágon hó pihen, Csillog a fénye. Házakból szólni kezd Halkan egy ének. Béke és csend honol, lelkedben érzed. Tárd ki szíved jól! Át kell, hogy érezd!

5 Minden ünnep legszebb fénye, Szép Karácsony eljött végre! Ilyenkor szebb lesz a világ, Minden ember mosolyt vár. Havas tájon a messzeségben, Száncsengő szól hóesésben. Az ablakon egy jégvirág Huncut szemmel kacsint rád. Mire vársz?


Letölteni ppt "Minden ünnep legszebb fénye, Szép Karácsony eljött végre! Ilyenkor szebb lesz a világ, Minden ember mosolyt vár. Havas tájon a messzeségben, Száncsengő."

Hasonló előadás


Google Hirdetések