Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Adj erőt Uram, adj fénysugarat, Mely bevilágítja a Te utadat! Óh, áldd meg Uram minden percemet És tartsd felettem őrző kezedet, kezedet!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Adj erőt Uram, adj fénysugarat, Mely bevilágítja a Te utadat! Óh, áldd meg Uram minden percemet És tartsd felettem őrző kezedet, kezedet!"— Előadás másolata:

1 Adj erőt Uram, adj fénysugarat, Mely bevilágítja a Te utadat! Óh, áldd meg Uram minden percemet És tartsd felettem őrző kezedet, kezedet!

2 Adj békességet, adj szeretetet, Hogy embertársaimnak szerezzek örömet! Óh, áldd meg Uram minden percemet És tartsd felettem őrző kezedet, kezedet!

3 Adj bíztatást, adj égi jelt, Hogy füleimmel meghalljam mit üzensz! Óh, áldd meg Uram minden percemet És tartsd felettem őrző kezedet, kezedet!

4 Adj hitet Uram, bíztató reményt, Hogy Veled járva a célhoz érjek én! Óh, áldd meg Uram minden percemet És tartsd felettem őrző kezedet, kezedet!

5 Hogy érezzem erőd, szent akaratod, Így színed elé a mennybe juthatok, juthatok!


Letölteni ppt "Adj erőt Uram, adj fénysugarat, Mely bevilágítja a Te utadat! Óh, áldd meg Uram minden percemet És tartsd felettem őrző kezedet, kezedet!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések