Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Járom az arctalan várost, Csak tudnám miért s kiért? Elhagyott életek s álmok Az utcák hideg kövén. Hát ébressz fel, vagy égess el, Had’ éljek még csak.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Járom az arctalan várost, Csak tudnám miért s kiért? Elhagyott életek s álmok Az utcák hideg kövén. Hát ébressz fel, vagy égess el, Had’ éljek még csak."— Előadás másolata:

1 Járom az arctalan várost, Csak tudnám miért s kiért? Elhagyott életek s álmok Az utcák hideg kövén. Hát ébressz fel, vagy égess el, Had’ éljek még csak még egyszer.

2 A járdán egy homeless, Ahogy Jézus nyújtja felém kezét. Markában érmék, Szívében meddő imák s igék. Hát ébressz fel, vagy égess el, Had’ éljek még csak még egyszer.

3 A pocsolyák tükrében nézve halvány a kép. Az arc, akit látok csak emlék, rég nem enyém. Hát ébressz fel, vagy égess el, Had’ éljek még csak még egyszer.

4 Mondd lehet-e élni még jól ezután, Mondd tudok-e hinni úgy, mint bárki más.

5 Idő, remény, imák, igék, kísérj tovább a fény felé. A világ elég, a vágy mit ér? Egy új esély, egy új hitért. Ha elhagytál felelj, mondd hol rontottam el.

6 A pokolban elveszett lelkem nyúlna feléd, Nem ilyen álmot ígértél a legelején. Hát ébressz fel, vagy égess el, Had’ éljek még csak még egyszer.


Letölteni ppt "Járom az arctalan várost, Csak tudnám miért s kiért? Elhagyott életek s álmok Az utcák hideg kövén. Hát ébressz fel, vagy égess el, Had’ éljek még csak."

Hasonló előadás


Google Hirdetések