Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Most Illés napjait éljük, Hirdetjük az Úr szavát. Ma Mózes, szolgád napja virradt újra, És igazságod végre helyre állt. Bár e nap próbákkal terhelt, Éhség.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Most Illés napjait éljük, Hirdetjük az Úr szavát. Ma Mózes, szolgád napja virradt újra, És igazságod végre helyre állt. Bár e nap próbákkal terhelt, Éhség."— Előadás másolata:

1 Most Illés napjait éljük, Hirdetjük az Úr szavát. Ma Mózes, szolgád napja virradt újra, És igazságod végre helyre állt. Bár e nap próbákkal terhelt, Éhség van, sötét és harc. De hangod kiáltja a pusztákon át: Készítsétek el az Úr útját!

2 Hát lásd, Ő jön, fenn a felhőkön, Ragyog mint a nap, A kürtök hangja szól! Dicsérd Őt, az ünnep éve van, És Sionról jön el a megváltó!

3 Ma Ezékiel napjait éljük, A száraz csontra ismét hús kerül. Ma Dávid, szolgád napját látjuk újra, Az ígéretnek új templom épül.

4 Új aratás napja jött el, A mezők már fehérlenek. És mi mind a szőlőskert munkásai, Az Úr igéjét így hirdetjük ki.

5 Hát lásd, Ő jön, fenn a felhőkön, Ragyog mint a nap, A kürtök hangja szól! Dicsérd Őt, az ünnep éve van, És Sionról jön el a megváltó!

6 Nincs senki Hozzá méltó!


Letölteni ppt "Most Illés napjait éljük, Hirdetjük az Úr szavát. Ma Mózes, szolgád napja virradt újra, És igazságod végre helyre állt. Bár e nap próbákkal terhelt, Éhség."

Hasonló előadás


Google Hirdetések