Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ezt a táncot neked ígértem, Veled járom, míg bírja szívem. Amíg a zenekar azt nem mondja: Barátom itt az utolsó dal.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ezt a táncot neked ígértem, Veled járom, míg bírja szívem. Amíg a zenekar azt nem mondja: Barátom itt az utolsó dal."— Előadás másolata:

1 Ezt a táncot neked ígértem, Veled járom, míg bírja szívem. Amíg a zenekar azt nem mondja: Barátom itt az utolsó dal.

2 Ezt a táncot neked ígértem, Nem is hagyom, hogy más lekérjen. Ölelj jobban, szoríts jobban, Tarts erősen két karodban!

3 Ezt a táncot Te vezesd, kérlek. Mutasd mennyit és hova lépjek Segíts, hogy mindig el tudjam kerülni A parkett ördögét.

4 Napra nap jön, évre évek, Gyönyörű hosszú tánc ez az élet. Veled járom, azt kívánom: Bár csak sose érne véget.

5 Ahogy a filmeken szokás, Mikor eljön Egy fontos pillanat. Ugyanúgy lelassult Minden mozdulat bennem, Mikor megmutattad Nekem magam.

6 Ahogy jöttél felém, át a tömegen, Kezed nyújtva, megfogtad kezem. Szívem tudta, már akkor tudta: Ez a tánc lesz az életem.

7 Ezt a táncot neked ígértem, Veled járom, míg bírja szívem. Amíg a zenekar azt nem mondja: Barátom itt az utolsó dal.

8 Ezt a táncot neked ígértem, Nem is hagyom, hogy más lekérjen. Ölelj jobban, szoríts jobban, Tarts erősen két karodban!

9 Ahogy a filmeken szokás, Mikor eljön Egy fontos pillanat. Ugyanúgy lelassult Minden mozdulat bennem, Mikor megmutattad Nekem magam.

10 Ahogy jöttél felém, át a tömegen, Kezed nyújtva, megfogtad kezem. Szívem tudta, már akkor tudta: Ez a tánc lesz az életem.


Letölteni ppt "Ezt a táncot neked ígértem, Veled járom, míg bírja szívem. Amíg a zenekar azt nem mondja: Barátom itt az utolsó dal."

Hasonló előadás


Google Hirdetések