Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nagy Úr, ha ajkunk feléd kiált Te védj meg, gyöngék vagyunk. Ne rejtsd el arcod, Tekints reánk, Nyújtsd ki jobbod, jöjj Urunk!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nagy Úr, ha ajkunk feléd kiált Te védj meg, gyöngék vagyunk. Ne rejtsd el arcod, Tekints reánk, Nyújtsd ki jobbod, jöjj Urunk!"— Előadás másolata:

1 Nagy Úr, ha ajkunk feléd kiált Te védj meg, gyöngék vagyunk. Ne rejtsd el arcod, Tekints reánk, Nyújtsd ki jobbod, jöjj Urunk!

2 Ha elhagysz, lelkem nyugtalan, Jöjj el már! A hangod várom szomjasan, Jöjj el már! Az ítélettől rettegek, Jöjj el már! Jöjj gyorsan, mentsd meg lelkemet, Jöjj el már!

3 Nagy Úr, ha ajkunk feléd kiált Te védj meg, gyöngék vagyunk. Ne rejtsd el arcod, Tekints reánk, Nyújtsd ki jobbod, jöjj Urunk!

4 Mély sivárságba dönt a bűn, Jöjj el már! Jöjj, ments meg, fényed küldd jelül, Jöjj el már! Ím testem-lelkem szól feléd, Jöjj el már! Jöjj, törd szét szívem szűk terét, Jöjj el már!

5 Nagy Úr, ha ajkunk feléd kiált Te védj meg, gyöngék vagyunk. Ne rejtsd el arcod, Tekints reánk, Nyújtsd ki jobbod, jöjj Urunk!

6 Új élet célja hívogat, Jöjj el már! Te vonzz, ha léptem ingatag, Jöjj el már! Ha félek vívni harcomat, Jöjj el már! Majd terjeszd énrám jobbodat, Jöjj el már!

7 Nagy Úr, ha ajkunk feléd kiált Te védj meg, gyöngék vagyunk. Ne rejtsd el arcod, Tekints reánk, Nyújtsd ki jobbod, jöjj Urunk!


Letölteni ppt "Nagy Úr, ha ajkunk feléd kiált Te védj meg, gyöngék vagyunk. Ne rejtsd el arcod, Tekints reánk, Nyújtsd ki jobbod, jöjj Urunk!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések