Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szárföld. A gyerekek kívánsága alapján, fiúk és lányok külön csoportban dolgoztak. A lányok terveket készítenek a munkához.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szárföld. A gyerekek kívánsága alapján, fiúk és lányok külön csoportban dolgoztak. A lányok terveket készítenek a munkához."— Előadás másolata:

1 Szárföld

2 A gyerekek kívánsága alapján, fiúk és lányok külön csoportban dolgoztak. A lányok terveket készítenek a munkához.

3 A fiúk nehezebben jutottak döntésre, többet vitatkoztak, ráhagyták a munkát társaikra.

4 Elkészültek a tervek, végül nekiláttak a festésnek is. Egy nagy kartonra készítették el a jöv ő iskoláját kívülr ő l.

5 A lányok aprólékosabb munkát végeztek, belülr ő l tervezték meg a jöv ő iskoláját. Minden helyiséget részletesen lefestettek, még a falra is minták kerültek.

6 A fiúk többször vitatkoztak, vár szer ű iskolát terveztek tornyokkal. A legfontosabb a focipálya volt az udvaron.

7 A lányok id ő nként ellen ő rizték a fiúk munkáját. Igyekeztek ötleteket meríteni.

8 Elkészítjük az id ő kapszulát.

9 Egy m ű anyag dobozba minden gyerek elhelyezett egy apróságot a jelenr ő l, illetve az elképzeléseiket a jöv ő r ő l. Terveink szerint 10-15 év múlva szedjük el ő.

10 Gödröt ástunk a kincseknek.

11 Elkészítettük a „jöv ő falat”. Az elkészült munkákat kihelyezik a gyerekek.

12 A jöv ő iskolája számítógépen megrajzolva.

13 A jöv ő iskolája A fiúk és a lányok külön csoportokban kezdték a munkát. A tervezéssel kezdtük. Nagy vita után eld ő lt, hogy a fiúk kívülr ő l, a lányok belülr ő l rajzolják meg a jöv ő iskoláját. Kati néni kiosztotta az eszközöket. A fiúk vízfestéket választottak, a lányok színes ceruzát és temperát. A tervek között szerepelt bentlakásos iskola, horror ház, és olyan is ami kerekeken gurult. A fiúk fantáziája nagyon élénk volt, és gyorsan elkészítették a rajzot. A lányok alkotásának elkészítése több napot vett igénybe. Érdekes volt látni a két rajz közötti különbséget, amikor kiraktuk a falra. A következ ő feladat a számítógéppel volt kapcsolatos. Ránk bízták, hogy melyik program segítségével rajzoljuk meg a jöv ő iskoláját. Teljesen más az így elkészített munka. Hetekig gy ű jtöttük kincseinket, hogy elhelyezhessük az id ő kapszulába. Apróságokat tettünk a dobozba, mindenki ráírta a jelét, hogy a jöv ő ben is megismerhesse. Belekerültek a terveink is az elképzelt jöv ő r ő l, és két diáklány megfogadta, hogy ő k tanító nénik lesznek ebben az iskolában, és majd kiássák. Az elrejtett doboz fölé, jelölésképpen rózsát ültettünk. Szalai Evelin 4. osztály


Letölteni ppt "Szárföld. A gyerekek kívánsága alapján, fiúk és lányok külön csoportban dolgoztak. A lányok terveket készítenek a munkához."

Hasonló előadás


Google Hirdetések