Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

NATUR PRESS TEAM KFT.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "NATUR PRESS TEAM KFT."— Előadás másolata:

1 NATUR PRESS TEAM KFT

2 Cégünket 2011. februárjában alapította két magányszemély.
A Natur Press Team Kft kuriózum olajos magvak préselésével foglalkozik.

3 Néhány információ a présgépekről:

4 Fő műszaki adatok: Hatfejes présegység hosszúság: 1500 mm szélesség: 900mm magasság: max. 1900mm tömeg: 600 kg

5 Villamos paraméterek:
Présfej hajtómotorok teljesítménye:1,1 kW Fűtőgyűrűk teljesítménye : 0,5 kW Betárolás teljesítménye: 2 x 1,1 kW

6 Kitárolás teljesítménye: 2 x 1,1 kW
Érintésvédelmi osztály: I. Vezérlő feszültség: 230 V, 50 Hz Hálózati feszültség: 3/N/PE 400/230 V, 50 Hz Névleges áram: 3 x 22 A Üzemi áram /csatlakozás: min. 3 x 25 A

7 Az olajosmagok préselése után két termék távozik a présgépből; az olaj, és a pellet.

8 A pellet, a préselés után visszamaradt melléktermék, ami sok célra felhasználható egészben vagy akár darálva, liszt formájában is. Például: horgászati vagy takarmányozási célokra, de az említett finom őrlés után akár kukoricás pékáru is készíthető belőle.

9 Megfelelő fehérje és olajtartalma miatt tökéletes kiegészítő takarmány például disznóknak, tyúkoknak, kecskéknek, de még akár rágcsálóknak, nyulaknak, csincsilláknak is. Nagyszerűen felveszi a különböző vitaminokat, és más poralapú készítményeket. A préselvény nem csak táplálja az állatokat, de a rágcsálóknak még a fogkoptatás céljából is kiváló.

10 A horgászok etetőanyagnak, és segédanyagnak is használják például bojli készítéshez.
Állaga miatt a vízben sárgás felhőt képez ami odavonzza a halakat.

11 Az olaj hidegen préselt, így alkalmas sütésre, főzésre, de salátákra is. Azon kívül, hogy nagyon egészséges, még finom is. Füstpontja igen magas (320 Celsius fok), így a háziasszonyok nagy örömére nem lesz az egész házban füst, és olajszag. 

12 Cégünk mostani telephelyét kinőttük, így a Leader- pályázat segítségével új telephelyre költözhetünk, ahol tovább tudunk bővülni.

13 Terveink között szerepel például több présgép munkába állítása, hogy többféle olajat tudjunk előállítani, például szőlőmag olajat, napraforgó olajat, tökmag olajat vagy mogyoró olajat.

14 A pályázatnak köszönhetően, az új telephelyen több alapanyagot vagyunk képesek feldolgozni tárolni, és több készterméket tudunk elraktározni is. A nagyobb kapacitás eredményeként, új munkahelyeket is tudunk biztosítani. Köszönjünk szépen a támogatást!

15 Szeretném külön is kiemelni a Bakonyalja-Kisalföld Kapuja Vidékfejlesztési leader akció csoport segítségét illetve a hírlevelük hasznosságát ami által mindig friss információkat kapunk a rendezvényekről illetve az akciócsoport területén zajló eseményekről.

16 Érdeklődni a termékeink felől a :
+36 20/ (Bagó Roland) +36 20/ (Bagó Iván) +36 70/ (Mandel Krisztina) telefonszámokon lehet. Kisigmánd (Újpuszta) hrsz.: 0195/01

17 Szép napot kívánok Önöknek!
Köszönöm a figyelmet! Szép napot kívánok Önöknek! Mandel Krisztina


Letölteni ppt "NATUR PRESS TEAM KFT."

Hasonló előadás


Google Hirdetések