Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Közművelődési, közgyűjteményi intézmény minőségirányítási programjának lehetséges szerkezete.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Közművelődési, közgyűjteményi intézmény minőségirányítási programjának lehetséges szerkezete."— Előadás másolata:

1 Közművelődési, közgyűjteményi intézmény minőségirányítási programjának lehetséges szerkezete

2 Bevezetés Az IMIP (Intézményi Minőségirányítási Program) kapcsolódása a többi intézményi dokumentumhoz) Az IMIP (Intézményi Minőségirányítási Program) kapcsolódása a többi intézményi dokumentumhoz) Minőségpolitika: helyi minőségfogalom és/vagy jövőkép vagy minőségpolitikai nyilatkozat/ és középtávú minőségcélok. Minőségpolitika: helyi minőségfogalom és/vagy jövőkép vagy minőségpolitikai nyilatkozat/ és középtávú minőségcélok.

3 Minőségfejlesztési rendszer 1. A vezetés szerepének meghatározása a minőségfejlesztési rendszer működésében. A vezetés szerepének meghatározása a minőségfejlesztési rendszer működésében. A minőség szempontjából kulcsfontosságú tervezési folyamatok szabályozása (éves munkaterv készítése, minőségcélok és elvárások megvalósításának tervezése). A minőség szempontjából kulcsfontosságú tervezési folyamatok szabályozása (éves munkaterv készítése, minőségcélok és elvárások megvalósításának tervezése).

4 Minőségfejlesztési rendszer 2. Partnerkapcsolatok irányítása, kommuni-káció és együttműködés rendjének meg-határozása (partnerlista, kapcsolattartás, igény-és elégedettségmérés eljárása). Partnerkapcsolatok irányítása, kommuni-káció és együttműködés rendjének meg-határozása (partnerlista, kapcsolattartás, igény-és elégedettségmérés eljárása). Az ellenőrzés, mérés, értékelés rendjének meghatározása (eljárásrendek az éves munka értékeléséhez, a programértékeléshez, az intézményi önértékeléshez). Az ellenőrzés, mérés, értékelés rendjének meghatározása (eljárásrendek az éves munka értékeléséhez, a programértékeléshez, az intézményi önértékeléshez).

5 Minőségfejlesztési rendszer 3. A folyamatos fejlesztés módjának megha- tározása. A folyamatos fejlesztés módjának megha- tározása.  Legitimációs záradék (véleményeztetés, elfogadás, jóváhagyás, nyilvánosságra hozatal módja).


Letölteni ppt "Közművelődési, közgyűjteményi intézmény minőségirányítási programjának lehetséges szerkezete."

Hasonló előadás


Google Hirdetések