Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

"Ötvenévesen mindenkinek olyan arca van, amilyet megérdemel" (Orwell)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: ""Ötvenévesen mindenkinek olyan arca van, amilyet megérdemel" (Orwell)"— Előadás másolata:

1

2 "Ötvenévesen mindenkinek olyan arca van, amilyet megérdemel" (Orwell)

3 BMI és az évek A csökkenés a túlsúlyosak elhalálozása miatt

4 A számok

5 …hogy jobbat érdemeljünk… Győzd le a lustaságod! Tűzz ki nehezen elérhető, nemes célokat! Ne keresd a kifogásokat Mozdulj meg, de ne érd be egy sétával! Légy rendszeres! Ne add fel, ne keresd a kifogást! Legyen mindig új kihívás! Mindig legyenek fiatal barátaid! Sose számolj visszafelé!

6 Lustaság

7

8 …hogy jobbat érdemeljünk… Győzd le a lustaságod! Ne hivatkozz alkalmatlanságra! Tűzz ki nehezen elérhető, nemes célokat! Mozdulj meg, de ne érd be egy sétával! Légy rendszeres! Ne add fel, ne keresd a kifogást! Legyen mindig új kihívás! Mindig legyenek fiatal barátaid! Sose számolj visszafelé!

9 A gének

10 Megyer Örs 54. 1028 Bp., Nedű u. 26. A beteg alkata futásra alkalmatlan. Nehéz, lábai gyengék és rosszul vannak bekötve. Javaslom más sport választását. Az alkat

11 …hogy jobbat érdemeljünk… Győzd le a lustaságod! Ne hivatkozz alkalmatlanságra! 50 felett már nem elég, ami jólesik. Tűzz ki nemes célokat! Mozdulj meg, de ne érd be egy sétával! Légy rendszeres! Ne add fel, ne keresd a kifogást! Legyen mindig új kihívás! Mindig legyenek fiatal barátaid! Sose számolj visszafelé!

12 Így kezdődött…

13 …és így folytatódott.

14 Maratoni „élmény”

15

16 …hogy jobbat érdemeljünk… Győzd le a lustaságod! Ne hivatkozz alkalmatlanságra! 50 felett már nem elég, ami jólesik. Tűzz ki nemes célokat! Mozdulj meg, de ne érd be egy sétával! Légy rendszeres! Ne add fel, ne keresd a kifogást! Legyen mindig új kihívás! Mindig legyenek fiatal barátaid! Sose számolj visszafelé!

17 …hogy jobbat érdemeljünk… Győzd le a lustaságod! Ne hivatkozz alkalmatlanságra! 50 felett már nem elég, ami jólesik. Tűzz ki nemes célokat! Mozdulj meg, de ne érd be egy sétával! Légy rendszeres! Ne add fel, ne keresd a kifogást! Legyen mindig új kihívás! Mindig legyenek fiatal barátaid! Sose számolj visszafelé!

18 …hogy jobbat érdemeljünk… Győzd le a lustaságod! Ne hivatkozz alkalmatlanságra! 50 felett már nem elég, ami jólesik. Tűzz ki nemes célokat! Mozdulj meg, de ne érd be egy sétával! Légy rendszeres! Ne add fel, ne keresd a kifogást! Legyen mindig új kihívás! Mindig legyenek fiatal barátaid! Sose számolj visszafelé!

19 Nincs kifogás

20 …hogy jobbat érdemeljünk… Küzdd le a lustaságod! Senki sem alkalmatlan 50 felett már nem elég, ami jólesik. Tűzz ki nemes célokat! Mozdulj meg, de ne érd be egy sétával! Légy rendszeres! Ne add fel, ne keresd a kifogást! Legyen mindig új kihívás! Mindig legyenek fiatal barátaid! Sose számolj visszafelé!

21 Legyen mindig új kihívás!

22 Új kihívás

23 Legyen mindig új kihívás!

24 …hogy jobbat érdemeljünk… Győzd le a lustaságod! Ne hivatkozz alkalmatlanságra! 50 felett már nem elég, ami jólesik. Tűzz ki nemes célokat! Mozdulj meg, de ne érd be egy sétával! Légy rendszeres! Legyen mindig új kihívás! Ne add fel, ne keresd a kifogást! Mindig legyenek fiatal barátaid! Sose számolj visszafelé!

25 Mit kaptam cserébe? Jó fizikai és mentális közérzetet Jó egészséget Jobb kondíciót, mint kortársaimnak általában Kellemes és hasznos kikapcsolódást Szabadidőt a szabadon gondolkodáshoz Önbecsülést …és talán egy ígéretet egy relatíve hosszabb élethez.

26 Váljék egészségükre!


Letölteni ppt ""Ötvenévesen mindenkinek olyan arca van, amilyet megérdemel" (Orwell)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések