Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egy Krúdy-s egér élete Klikk mindenkinek! A nevem Egerusz Kattusz. Egér vagyok, de nem hús-vér, csupán PC tartozék. Jelenleg a Krúdy-ban dolgozok, mint.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egy Krúdy-s egér élete Klikk mindenkinek! A nevem Egerusz Kattusz. Egér vagyok, de nem hús-vér, csupán PC tartozék. Jelenleg a Krúdy-ban dolgozok, mint."— Előadás másolata:

1 Egy Krúdy-s egér élete Klikk mindenkinek! A nevem Egerusz Kattusz. Egér vagyok, de nem hús-vér, csupán PC tartozék. Jelenleg a Krúdy-ban dolgozok, mint legfelsőbb egérbiztos. A diákokkal jóban vagyok. Segítek nekik, hogy hova kattintsanak. A fizetségem egérgolyó… Szót se többet. Kíváncsi vagytok, milyen ez a kattintgatós élet? Tartsatok velem!

2 Bemutatom, ahol dolgozok: Ugye, milyen szép!

3 Itt láthattok munka közben: (szines karika mutatja, hol vagyok) Ott vagyok én!

4 Bizony nem fenékig tejfel itt az életem! Én vagyok, -mint már korábban is említettem- a legfelsőbb egérbiztos. Ellenőrzöm a többi egérdolgozóknak a munkáját. Ugyanakkor én írom a jelentéseket a mélyen tisztelt igazgatónőnek és a számítástechikai tanároknak. Ezúttal is segítek az egyéb pályázatok megírásában is. Szóval, nagyon sok feladatot végzek. Talán a legnehezebb mindközül a kattintgatás begyakorolása az új dolgozókkal.

5 Hát szomorúan látom, hogy ennyi volt. Menned kell haza. Sajnálom. De várlak vissza…

6 Készítette: Kövics Tamás A Krúdy 0. évfolyamos diákja


Letölteni ppt "Egy Krúdy-s egér élete Klikk mindenkinek! A nevem Egerusz Kattusz. Egér vagyok, de nem hús-vér, csupán PC tartozék. Jelenleg a Krúdy-ban dolgozok, mint."

Hasonló előadás


Google Hirdetések