Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A C3P (cognitive three process ) csoportelemzési modell (Whitworth, Gallupe, McQueen 2000), id.: Terenyi Zoltán, Mátrix.2005.11. Egyedi szintű folyamat.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A C3P (cognitive three process ) csoportelemzési modell (Whitworth, Gallupe, McQueen 2000), id.: Terenyi Zoltán, Mátrix.2005.11. Egyedi szintű folyamat."— Előadás másolata:

1 A C3P (cognitive three process ) csoportelemzési modell (Whitworth, Gallupe, McQueen 2000), id.: Terenyi Zoltán, Mátrix.2005.11. Egyedi szintű folyamat Csoport folyamatFókusz feladat/probléma megoldás információs hatásMi a helyes? Minek van értelme? Mi a dolgom? másokhoz kapcsolódásszemélyes hatásKit kedvelek? Kiben bízom? Kivel tudok dolgozni? a csoport reprezentálása normatív hatásMi határozza meg a csoportot? Mit csinálunk mi”? Hogyan dolgozunk mi?

2 A C3P használata a gyakorlatban-feladatcsoportok Elemzési szempontok: hol vannak ez egyes tagok a csoporttársakhoz képest a csoportstruktúrában? hogyan határozzák meg magukat az egyes tagok a csoportban? hogyan határozzák meg az egyes tagok feladatait a csoportban? milyen működési módok jellemzik a tagok kapcsolatát a munkában? mik a munkavégzésre vonatkozó normák?

3 mik a kapcsolatokra vonatkozó normák? hogyan jön létre a teljesítmény? hogyan oszlanak meg a feladatokra és a kapcsolatokra vonatkozó információk? milyen érzelmi kapcsolatok vannak a csoportban? hogyan hatnak az érzelmi kapcsolatok a feladatok megoldására? kielégítő-e a teljesítmény a tagok számára? Kielégítő-e a teljesítmény a vezető számára?


Letölteni ppt "A C3P (cognitive three process ) csoportelemzési modell (Whitworth, Gallupe, McQueen 2000), id.: Terenyi Zoltán, Mátrix.2005.11. Egyedi szintű folyamat."

Hasonló előadás


Google Hirdetések