Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szupervízió formái (L. van Kessel)  - duális: vizor - vizand tapasztalati szupervízió- élő szupervízió  csoportos szupervízió: vizor – a vizand egy csoport.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szupervízió formái (L. van Kessel)  - duális: vizor - vizand tapasztalati szupervízió- élő szupervízió  csoportos szupervízió: vizor – a vizand egy csoport."— Előadás másolata:

1 Szupervízió formái (L. van Kessel)  - duális: vizor - vizand tapasztalati szupervízió- élő szupervízió  csoportos szupervízió: vizor – a vizand egy csoport

2 A szupervízió formái (Kozma) Tutori szupervízió: a szupervizand oktató kurzus résztvevője; a szupervízió hangsúlya a képzésen van!! Képzési szupervízió: a vizand tanuló szociális munkás a vizor tereptanár. Hangsúly: a gyakorlati képzésen.

3 Menedzseriális szupervízió: a vizor a vizand munkahelyi felettese; a vizor felelős a vizand munkájáért Konzultatív szupervízió: - a vizor a vizandnak egy olyan kollégája (nem feltétlenül azonos szervezetnél!), akivel szükség esetén konzultálhat, de a felelősség a vizandé marad.

4 Peer szupervízió: azonos helyzetben lévő szakemberek csoportjának szupervíziós gyakorlata. A vizand lehet munkacsoport vagy network (azonos ügyben együttdolgozó különböző képzettségű szakemberek csoportja). Team szupervízió: A vizand egy team, a cél a jobb teamműködés


Letölteni ppt "Szupervízió formái (L. van Kessel)  - duális: vizor - vizand tapasztalati szupervízió- élő szupervízió  csoportos szupervízió: vizor – a vizand egy csoport."

Hasonló előadás


Google Hirdetések