Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

TRUEFOOD záró-konferencia 2010. április 15. 6. munkacsomag Az innovációk kísérleti üzemi léptékű validálása, bemutatása I. - Szárított-érlelt sonkák sótartalmának.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "TRUEFOOD záró-konferencia 2010. április 15. 6. munkacsomag Az innovációk kísérleti üzemi léptékű validálása, bemutatása I. - Szárított-érlelt sonkák sótartalmának."— Előadás másolata:

1 TRUEFOOD záró-konferencia április munkacsomag Az innovációk kísérleti üzemi léptékű validálása, bemutatása I. - Szárított-érlelt sonkák sótartalmának csökkentésére és helyettesítésére kidolgozott stratégiák értékelése - Röntgen sugár módszerek alkalmazása a szárított sonkák alapanyag kiválasztásának fejlesztésére és a gyártástechnológia optimalizálására ipari méretben.

2 TRUEFOOD záró-konferencia április munkacsomag Az innovációk kísérleti üzemi léptékű validálása, bemutatása II. - „Légzés mérő cella” kifejlesztése a sajtok légzési aktivitásának meghatározására az érlelés és a csomagolás során - Új sajtérlelő-terem monitorozási stratégiák, a sajt érlelési folyamat hatékonyságának javítására

3 TRUEFOOD záró-konferencia április munkacsomag Az innovációk kísérleti üzemi léptékű validálása, bemutatása III. - Új prediktív modellek alkalmazása az élelmiszerek eltarthatósági idejének és biztonságának előrejelzésére - A Sym Previus modell alkalmazása a bakteriális fejlődés követésére a tárolási és szállítási hőmérséklet függvényében


Letölteni ppt "TRUEFOOD záró-konferencia 2010. április 15. 6. munkacsomag Az innovációk kísérleti üzemi léptékű validálása, bemutatása I. - Szárított-érlelt sonkák sótartalmának."

Hasonló előadás


Google Hirdetések