Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

TRUEFOOD RENDEZVÉNYEINK 2008. Március 12. Budapest: ”Kutatás az innovációért” Április 29. Budapest: INTÉZETLÁTOGATÁS a Campden & Chorleywood Magyarország.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "TRUEFOOD RENDEZVÉNYEINK 2008. Március 12. Budapest: ”Kutatás az innovációért” Április 29. Budapest: INTÉZETLÁTOGATÁS a Campden & Chorleywood Magyarország."— Előadás másolata:

1 TRUEFOOD RENDEZVÉNYEINK 2008. Március 12. Budapest: ”Kutatás az innovációért” Április 29. Budapest: INTÉZETLÁTOGATÁS a Campden & Chorleywood Magyarország Kht. új telephelye Június 20. Budapest: ” A prediktív mikrobiológiai modellezés és az ipari mikrobiológiai kockázatbecslés gyakorlati alkalmazása az élelmiszerek biztonságának értékelésére” Október 1. Budapest: „A hagyományos élelmiszerek piacképességének, biztonságának és minőségének javítása” November 5. Budapest: „Élelmiszerlánc menedzsment - Az ellátási lánc teljesítménye”

2 TRUEFOOD RENDEZVÉNYEINK 2009. Február 18. Budapest: „Élelmiszerlánc stratégiák” Március 25. Újfehértó: „ Sikertörténetek: a láncszemlélet és az együttműködés gyakorlati példái”, üzemlátogatás Június 16. Komárom: „ A hagyományos élelmiszerek piacképességének, biztonságának és minőségének javítása, a hagyományok ápolása”, Kenyérmúzeum látogatás Október 21. Budapest: „Élelmiszer jelölés, címkézés, állítások, a fogyasztók tájékoztatása” November 12. Budapest: „A hagyományos élelmiszerek, a piac és a fogyasztó”

3 TRUEFOOD RENDEZVÉNYEINK 2010. Február 5. Budapest: „Ajánlások a hagyományos élelmiszerek piacra jutásának és innovációjának elősegítésére” Február 18. Budapest: „A prediktív mikrobiológiai modellezés és az egyszerűsített mikrobiológiai kockázatbecslés, mint gyors, döntést segítő eszközök gyakorlati alkalmazásának lehetőségei a hatósági és ipari szakemberek részére” Március 31. Budapest: „Élelmiszerjog és piacrajutás: az EU közösségi jogszabályok alkalmazása és a KKV-k érdekképviselete” Március 22-25. Barcelona, Monells, Spanyolország: IRTA INTÉZETLÁTOGATÁS, demonstráció (sonka) Április 6-9. Grignon, Clermont-Ferrand, Franciaország: INRA INTÉZETLÁTOGATÁS, demonstráció (sajt) üzemlátogatás Áprlis 15. Budapest: TRUEFOOD záró-konferencia

4 Hozzáférés a TRUEFOOD projekt kutatási eredményeihez :  Az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége honlapján: www.efosz.hu magyarul: a projekt leírása, céljai, résztvevői, munkacsomagjai, a kutatási eredmények rövid leírása, valamint a TRUEFOOD hírlevél elektronikusan megjelent számai  A TRUEFOOD honlapon: www.truefood.eu (elérhető az ÉFOSZ honlapján keresztül is) angolul: a projekttel kapcsolatos hírek, események, rendezvények, sajtóanyagok, az egyes munkacsomagok keretében végzett tevékenységek, kutatási eredmények Az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége honlapján:

5 Köszönöm megtisztelő figyelmüket Pauer István Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége 1012. Budapest, Kuny Domokos u. 13-15. T: 202-5586, Fax: 355-5057, E-mail: pauer@efosz.hu


Letölteni ppt "TRUEFOOD RENDEZVÉNYEINK 2008. Március 12. Budapest: ”Kutatás az innovációért” Április 29. Budapest: INTÉZETLÁTOGATÁS a Campden & Chorleywood Magyarország."

Hasonló előadás


Google Hirdetések