Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

EGYHÁZI IMATALÁLKOZÓ AZ EURÓPAI ROMÁKÉRT 2012. április 12. csütörtök KDOBVI baracskai objektum.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "EGYHÁZI IMATALÁLKOZÓ AZ EURÓPAI ROMÁKÉRT 2012. április 12. csütörtök KDOBVI baracskai objektum."— Előadás másolata:

1 EGYHÁZI IMATALÁLKOZÓ AZ EURÓPAI ROMÁKÉRT 2012. április 12. csütörtök KDOBVI baracskai objektum

2 „ Semmiért ne aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt; és Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban „ (Filippi 4, 6-7.)

3 „Ha jövevény tartózkodik nálatok, az országotokban, ne nyomorgassátok! Olyan legyen a köztetek tartózkodó jövevény, mint a közületek való bennszülött! Szeressétek, mint magatokat, mert jövevények voltatok Egyiptomban. Én, az ÚR, vagyok a ti Istenetek! „ (Leviticus 19, 33-34.)

4 „Ne nyomorgassátok az özvegyeket és árvákat! „ (Exodus 22, 22.)

5 „ Ekkor kisgyermekeket vittek hozzá, hogy megérintse őket, a tanítványok azonban rájuk szóltak. Amikor ezt Jézus észrevette, megharagudott, és így szólt hozzájuk: Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne tiltsátok el tőlem őket, mert ilyeneké az Isten országa. „ (Márk 10, 13-14.)

6 „Ezeket azért mondom nektek, hogy békességetek legyen énbennem. A világon nyomorúságotok van, de bízzatok: én legyőztem a világot. „ (János 16, 33.)

7 „Hallottátok, hogy megmondatott: Szeresd felebarátodat, és gyűlöld ellenségedet. Én pedig azt mondom nektek: Szeressétek ellenségeiteket, és imádkozzatok azokért, akik üldöznek titeket, hogy legyetek mennyei Atyátoknak fiai.” (Máté 5, 43-45.)

8 Ugyanaz a törvény legyen nálatok érvényes mind a jövevényre, mind a bennszülöttre, mert én, az ÚR, vagyok a ti Istenetek. (Leviticus 24, 22.)

9 „Hát nem az-e a böjt, amit én kedvelek: hogy megnyisd a gonoszság bilincseit, az igának köteleit megoldjad, és szabadon bocsásd az elnyomottakat, és hogy minden igát széttépjetek? Nem az-e, hogy az éhezőnek megszegd kenyered, és a szegény bujdosókat házadba befogadd, ha meztelent látsz, felruházd, és testvéred előtt el ne rejtőzz? Akkor felhasad, mint hajnal a te világosságod, és meggyógyulásod gyorsan kivirágzik, és igazságod előtted jár; az Úr dicsősége követ.” (Ésaiás 58, 6-8.)

10 „Ügyeljünk arra, hogy egymást kölcsönösen szeretetre és jó cselekedetre buzdítsuk. ” (Zsidókhoz írt levél 10, 24.)

11 Isten szerkesztette így a testet egybe: az alacsonyabb rendűnek nagyobb tisztességet adva, hogy ne legyen meghasonlás a testben, hanem kölcsönösen gondoskodjanak egymásról a tagok. És így ha szenved az egyik tag, vele együtt szenved valamennyi, ha dicsőségben részesül az egyik tag, vele együtt örül valamennyi. (1. Korintus 12, 24-26.)

12


Letölteni ppt "EGYHÁZI IMATALÁLKOZÓ AZ EURÓPAI ROMÁKÉRT 2012. április 12. csütörtök KDOBVI baracskai objektum."

Hasonló előadás


Google Hirdetések