Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Amióta Téged megismertelek, körülöttem minden nevet. Ott az első percben arra kértelek, hadd legyek örökké Veled! Fogd a kezem, ne engedd el! Azt ígérted,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Amióta Téged megismertelek, körülöttem minden nevet. Ott az első percben arra kértelek, hadd legyek örökké Veled! Fogd a kezem, ne engedd el! Azt ígérted,"— Előadás másolata:

1 Amióta Téged megismertelek, körülöttem minden nevet. Ott az első percben arra kértelek, hadd legyek örökké Veled! Fogd a kezem, ne engedd el! Azt ígérted, mindig velem leszel! Tiéd vagyok, csak a Tiéd, Benn a szívemben a Te tüzed ég! Amióta Téged megismertelek, körülöttem minden nevet. Ott az első percben arra kértelek, hadd legyek örökké Veled! Fogd a kezem, ne engedd el! Azt ígérted, mindig velem leszel! Tiéd vagyok, csak a Tiéd, Benn a szívemben a Te tüzed ég!

2 Elég annyit tudnom, hogy Te létezel, azzal is boldoggá teszel. Ott az első percben megszerettelek, ne hagyd, hogy elveszítselek! Fogd a kezem, ne engedd el! Azt ígérted, mindig velem leszel! Tiéd vagyok, csak a Tiéd, Benn a szívemben a Te tüzed ég! Elég annyit tudnom, hogy Te létezel, azzal is boldoggá teszel. Ott az első percben megszerettelek, ne hagyd, hogy elveszítselek! Fogd a kezem, ne engedd el! Azt ígérted, mindig velem leszel! Tiéd vagyok, csak a Tiéd, Benn a szívemben a Te tüzed ég!

3 Szeretlek, annyira szeretlek! Bensőmben tűz ég! Meglehet, nem sima az út veled, Ezért csak egyet kérnék: Fogd a kezem, ne engedd el! Azt ígérted, mindig velem leszel! Tiéd vagyok, csak a Tiéd, Benn a szívemben a Te tüzed ég! Szeretlek, annyira szeretlek! Bensőmben tűz ég! Meglehet, nem sima az út veled, Ezért csak egyet kérnék: Fogd a kezem, ne engedd el! Azt ígérted, mindig velem leszel! Tiéd vagyok, csak a Tiéd, Benn a szívemben a Te tüzed ég!


Letölteni ppt "Amióta Téged megismertelek, körülöttem minden nevet. Ott az első percben arra kértelek, hadd legyek örökké Veled! Fogd a kezem, ne engedd el! Azt ígérted,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések