Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nem ezt vártam, nem így mondták, Mást ígért a szív és mást a száj, Megint tél van, megint fázom, Pedig azt mondták, hogy jön már a nyár. Nem ezt vártam,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nem ezt vártam, nem így mondták, Mást ígért a szív és mást a száj, Megint tél van, megint fázom, Pedig azt mondták, hogy jön már a nyár. Nem ezt vártam,"— Előadás másolata:

1 Nem ezt vártam, nem így mondták, Mást ígért a szív és mást a száj, Megint tél van, megint fázom, Pedig azt mondták, hogy jön már a nyár. Nem ezt vártam, nem így mondták, Mást ígért a szív és mást a száj, Megint tél van, megint fázom, Pedig azt mondták, hogy jön már a nyár.

2 Homokba kell írni a szót, ami annyira fáj. Hagyni kell, hadd vigye a szél! Homokba írni a bűnt, amivel megbántott más, mielőtt megjegyezhetnéd. Homokba kell írni a szót, ami annyira fáj. Hagyni kell, hadd vigye a szél! Homokba írni a bűnt, amivel megbántott más, mielőtt megjegyezhetnéd.

3 És oda kell menni, megölelni, akkor is, ha nem te vagy a hibás, oda kell menni, esélyt adni, elengedni minden tartozást.... És oda kell menni, megölelni, akkor is, ha nem te vagy a hibás, oda kell menni, esélyt adni, elengedni minden tartozást....

4 Hogyan tudnál továbblépni? Amiben hittél, az már nem a tiéd… Hogy lehetne bekötözni, azt a sebet, mi a szíveden ég? Hogyan tudnál továbblépni? Amiben hittél, az már nem a tiéd… Hogy lehetne bekötözni, azt a sebet, mi a szíveden ég?

5 Homokba kell írni a szót, ami annyira fáj. Hagyni kell, hadd vigye a szél! Homokba írni a bűnt, amivel megbántott más, mielőtt megjegyezhetnéd. Homokba kell írni a szót, ami annyira fáj. Hagyni kell, hadd vigye a szél! Homokba írni a bűnt, amivel megbántott más, mielőtt megjegyezhetnéd.

6 És oda kell menni, megölelni, akkor is, ha nem te vagy a hibás, oda kell menni, esélyt adni, elengedni minden tartozást.... És oda kell menni, megölelni, akkor is, ha nem te vagy a hibás, oda kell menni, esélyt adni, elengedni minden tartozást....

7 Homokba kell írni a szót, ami annyira fáj. Hagyni kell, hadd vigye a szél! Homokba írni a bűnt, amivel megbántott más, mielőtt megjegyezhetnéd. Homokba kell írni a szót, ami annyira fáj. Hagyni kell, hadd vigye a szél! Homokba írni a bűnt, amivel megbántott más, mielőtt megjegyezhetnéd.

8 És oda kell menni, megölelni, akkor is, ha nem te vagy a hibás, oda kell menni, esélyt adni, elengedni minden tartozást.... És oda kell menni, megölelni, akkor is, ha nem te vagy a hibás, oda kell menni, esélyt adni, elengedni minden tartozást....


Letölteni ppt "Nem ezt vártam, nem így mondták, Mást ígért a szív és mást a száj, Megint tél van, megint fázom, Pedig azt mondták, hogy jön már a nyár. Nem ezt vártam,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések