Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Uram, Tehozzád emelem lelkem, Tebenned bízom Istenem. Add, hogy ne érjen szégyen engem, ne nevessenek ki ellenségeim. Ösvényeidre taníts meg engem Vezess.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Uram, Tehozzád emelem lelkem, Tebenned bízom Istenem. Add, hogy ne érjen szégyen engem, ne nevessenek ki ellenségeim. Ösvényeidre taníts meg engem Vezess."— Előadás másolata:

1 Uram, Tehozzád emelem lelkem, Tebenned bízom Istenem. Add, hogy ne érjen szégyen engem, ne nevessenek ki ellenségeim. Ösvényeidre taníts meg engem Vezess tovább az igaz úton Istenem vagy, nagy Szabadítóm mindig Tebenned reménykedem. Uram, Tehozzád emelem lelkem, Tebenned bízom Istenem. Add, hogy ne érjen szégyen engem, ne nevessenek ki ellenségeim. Ösvényeidre taníts meg engem Vezess tovább az igaz úton Istenem vagy, nagy Szabadítóm mindig Tebenned reménykedem.

2 Nem szégyenül meg senki, ha Te vagy a reménye. Ezért Rád nézek mindig, Uram. Vigyázz rám, óvjál meg, Szükségem van Rád Tehozzád felemelem, Uram a lelkemet. Nem szégyenül meg senki, ha Te vagy a reménye. Ezért Rád nézek mindig, Uram. Vigyázz rám, óvjál meg, Szükségem van Rád Tehozzád felemelem, Uram a lelkemet.

3 Ösvényeidre taníts meg engem, vezess tovább az igaz úton! Istenem vagy, nagy Szabadítóm, mindig Tebenned reménykedem! Ösvényeidre taníts meg engem, vezess tovább az igaz úton! Istenem vagy, nagy Szabadítóm, mindig Tebenned reménykedem!

4 Nem szégyenül meg senki, ha Te vagy a reménye. Ezért Rád nézek mindig, Uram. Vigyázz rám, óvjál meg, Szükségem van Rád! Tehozzád felemelem, Uram a lelkemet… Lelkem Hozzád felemelem. (3x) Nem szégyenül meg senki, ha Te vagy a reménye. Ezért Rád nézek mindig, Uram. Vigyázz rám, óvjál meg, Szükségem van Rád! Tehozzád felemelem, Uram a lelkemet… Lelkem Hozzád felemelem. (3x)


Letölteni ppt "Uram, Tehozzád emelem lelkem, Tebenned bízom Istenem. Add, hogy ne érjen szégyen engem, ne nevessenek ki ellenségeim. Ösvényeidre taníts meg engem Vezess."

Hasonló előadás


Google Hirdetések