Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tudd van egy gyertya a szívünkben Van kié lobban, van kié nem. De él az Isten, ki lángra gyújthat, és meggyógyíthat, ha Benne élsz.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tudd van egy gyertya a szívünkben Van kié lobban, van kié nem. De él az Isten, ki lángra gyújthat, és meggyógyíthat, ha Benne élsz."— Előadás másolata:

1 Tudd van egy gyertya a szívünkben Van kié lobban, van kié nem. De él az Isten, ki lángra gyújthat, és meggyógyíthat, ha Benne élsz.

2 (Hát) hordozd a gyertyát, Lángoljon benned Annyian várják, oly sok szív fáj. Törd át az éjet, hadd lássák fényed Tartsd a gyertyát, mert szükség van rá Óvd a lángját, mert szükség van rá

3 Eltévedt testvér, látod, hogy nem megy Ahol kerestél, nem égett láng Becsaptak téged, de ne add fel, kérlek! Elszunnyadt gyertyád szikrára vár!

4 (Hát) hordozd a gyertyát Lángoljon benned Annyian várják, oly sok szív fáj. Törd át az éjet, hadd lássák fényed Tartsd a gyertyát, mert szükség van rá, Óvd a lángját, mert szükség van rá.

5 Istenben bízva, a holnap hív ma Nézzünk fel együtt most az ég felé. Imában kérve Jézus nevében Győzzük le együtt az éjszakát!

6 (Hát) hordozd a gyertyát, Lángoljon benned Annyian várják, oly sok szív fáj. Törd át az éjet, hadd lássák fényed Tartsd a gyertyát, mert szükség van rá Óvd a lángját, mert szükség van rá


Letölteni ppt "Tudd van egy gyertya a szívünkben Van kié lobban, van kié nem. De él az Isten, ki lángra gyújthat, és meggyógyíthat, ha Benne élsz."

Hasonló előadás


Google Hirdetések