Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Lehet hogy az út oda vezet, ahol élet sincs már, de drága szíved ott is kísér. (Ha) fekete az ég, zúg a vihar, de Te küldesz tovább, én vissza soha nem.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Lehet hogy az út oda vezet, ahol élet sincs már, de drága szíved ott is kísér. (Ha) fekete az ég, zúg a vihar, de Te küldesz tovább, én vissza soha nem."— Előadás másolata:

1 Lehet hogy az út oda vezet, ahol élet sincs már, de drága szíved ott is kísér. (Ha) fekete az ég, zúg a vihar, de Te küldesz tovább, én vissza soha nem fordulnék. Lehet hogy az út oda vezet, ahol élet sincs már, de drága szíved ott is kísér. (Ha) fekete az ég, zúg a vihar, de Te küldesz tovább, én vissza soha nem fordulnék.

2 Nem rémít az ellenség, mert Istenem karja véd. És ha Isten karja véd, kitől rettegnék, mitől féljek még? Nem rémít az ellenség, mert Istenem karja véd. És ha Isten karja véd, kitől rettegnék, mitől féljek még?

3 Ó nem, Te nem adod fel forgószélben, békében. Ó nem, Te nem adod fel, (ha) hegycsúcs vár, vagy mélység lenn, Ó nem, Te nem adod fel, nem fordulnál el tőlem! Ó nem, Te nem adod fel forgószélben, békében. Ó nem, Te nem adod fel, (ha) hegycsúcs vár, vagy mélység lenn, Ó nem, Te nem adod fel, nem fordulnál el tőlem!

4 Az aki majd győz, aki kitart, Veled élhet majd fent, és minden álmot átír a Menny. Véget ér a harc, a gyász, a kudarc, de amíg élnünk kell, a célunk az, hogy készüljünk fel! Az aki majd győz, aki kitart, Veled élhet majd fent, és minden álmot átír a Menny. Véget ér a harc, a gyász, a kudarc, de amíg élnünk kell, a célunk az, hogy készüljünk fel!

5 Nem rémít az ellenség, mert Istenem karja véd. És ha Isten karja véd, kitől rettegnék, mitől féljek még? Nem rémít az ellenség, mert Istenem karja véd. És ha Isten karja véd, kitől rettegnék, mitől féljek még?

6 Ó nem, Te nem adod fel forgószélben, békében. Ó nem, Te nem adod fel, (ha) hegycsúcs vár, vagy mélység lenn, Ó nem, Te nem adod fel, nem fordulnál el tőlem! Ó nem, Te nem adod fel forgószélben, békében. Ó nem, Te nem adod fel, (ha) hegycsúcs vár, vagy mélység lenn, Ó nem, Te nem adod fel, nem fordulnál el tőlem!

7 Az aki majd győz, aki kitart, Veled élhet majd fent. Véget ér a harc, a gyász, a kudarc, de amíg élnünk kell, mindig dicsérünk, csak Érted élünk... (2x) Az aki majd győz, aki kitart, Veled élhet majd fent. Véget ér a harc, a gyász, a kudarc, de amíg élnünk kell, mindig dicsérünk, csak Érted élünk... (2x)

8 Ó nem, Te nem adod fel forgószélben, békében. Ó nem, Te nem adod fel, (ha) hegycsúcs vár, vagy mélység lenn, Ó nem, Te nem adod fel, nem fordulnál el tőlem! Ó nem, Te nem adod fel forgószélben, békében. Ó nem, Te nem adod fel, (ha) hegycsúcs vár, vagy mélység lenn, Ó nem, Te nem adod fel, nem fordulnál el tőlem!


Letölteni ppt "Lehet hogy az út oda vezet, ahol élet sincs már, de drága szíved ott is kísér. (Ha) fekete az ég, zúg a vihar, de Te küldesz tovább, én vissza soha nem."

Hasonló előadás


Google Hirdetések