Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tervezett hatások & Nem várt hatások „Partnerség a foglalkoztatásért 2009” TÁMOP 5.3.1. projekt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tervezett hatások & Nem várt hatások „Partnerség a foglalkoztatásért 2009” TÁMOP 5.3.1. projekt."— Előadás másolata:

1 Tervezett hatások & Nem várt hatások „Partnerség a foglalkoztatásért 2009” TÁMOP 5.3.1. projekt

2 A projekt célja olyan komplex szolgáltató rendszer kiépítése és beindítása volt, amelyben az alacsony foglalkoztatási eséllyel rendelkező klienskör felkészítésével, a szolgáltatások összehangolásával a leghatékonyabban segíti a munkaerő-piaci reintegrációt. A pályázati kiírásnak megfelelően a munkaerőpiactól legtávolabb lévőknek kívánt a projekt lehetőséget adni arra, hogy az „első lépést” megtegyék a munkaerő-piaci integráció felé. 3 kerület – szervezetközi és ágazatközi együttműködés Egyénre szabott szolgáltatási csomag megtervezése A projektben összesen 80 fő vett részt.

3 A résztvevők célcsoportonkénti megoszlása (80 fő)

4 Az egyes szolgáltatásokban résztvevők megoszlása (80 fő)

5 Eredmények a pályázati indikátorok szerint Képzés elvégzése 32 Aktív munkaerőpiaci programban részvétel15 Kompetenciafejlesztő munkában részvétel24 Pszichés betegség leküzdése 1 Munkába állás, vállalkozás 1 Nem történt változás 7

6 Eredmények a nehezen mérhető tartományban JAVULT és fejlődött: Önértékelés Önbecsülés Motiváltság, bevállalás Kitartás Kapcsolódási készség Együttműködés Képzés iránti igény Jövő kép felrajzolása Támogatást elfogadni és másoknak adni Felelősségérzet önmagamért és csoportért …………és mindez mire elég?

7 Tanulságok …….most kéne kezdeni Mi a program motorja, felhajtó ereje? „ Másképp segíteni” „ Átélni: valami történik” A valódi részvétel biztosítása – adni és kapni, beletenni magam Még több képzés! Csakis: „ Eszközkombináció” ….és a felismeréseket beépíteni a mindennapi működésbe, munkába


Letölteni ppt "Tervezett hatások & Nem várt hatások „Partnerség a foglalkoztatásért 2009” TÁMOP 5.3.1. projekt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések