Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kedves Olvasóink! Sajnálatos módon előfordul, hogy az online katalógusunk átmenetileg nem elérhető. Helyette használható:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kedves Olvasóink! Sajnálatos módon előfordul, hogy az online katalógusunk átmenetileg nem elérhető. Helyette használható:"— Előadás másolata:

1 Kedves Olvasóink! Sajnálatos módon előfordul, hogy az online katalógusunk átmenetileg nem elérhető. Helyette használható: http://www.unitas.huhttp://www.unitas.hu Itt a Sapientia Főiskola online katalógusa mellett, több egyházi könyvtár katalógusában is lehet keresni. Hogy megkönnyítsük az Unitas portálon való tájékozódást, kérem olvassa el bemutatónkat. Megértésüket és türelmüket köszönve, A könyvtárosok

2 Írjuk be a böngésző címsorába, hogy http://www.untas.hu Kattintsunk a katalógus menüpontra!

3 Kattintsunk a pipára, ha csak a Sapientia Könyvtár Katalógusában kívánunk keresni!

4 Sikerült

5 Görgessünk lejjebb! Keressük meg a Sapientia Könyvtárat!

6 Jelöljük meg a Sapientia Könyvtárat!

7 (Figyeljünk, hogy csak a Sapientia Könyvtár legyen kijelölve!) Ide írjuk a keresési kifejezéseket, és utána aktiváljuk a keresés gombot!

8 Kattintsunk a találati listánk jobb oldalán látható könyv ikonra!

9 Itt láthatjuk a helyrajzi számát a keresett könyveknek. A további találatokat megtalálhatja a kis nyilakra kattintva.

10 Visszalépéshez és új kereséshez használjuk a Kereséstörténet alpontjait. Ezen a honlapon ezt ne használjuk! Köszönjük a türelmét! Visszalépéshez használhatjuk ezeket a nyilakat is!


Letölteni ppt "Kedves Olvasóink! Sajnálatos módon előfordul, hogy az online katalógusunk átmenetileg nem elérhető. Helyette használható:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések