Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

GyermeknapNagyhajmás 2012.május 19.. Az ünnepélyes megnyitó után a Sásdi ÁMK kötélugró csapatának a bemutatója következett. A további programok közt szerepeltek:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "GyermeknapNagyhajmás 2012.május 19.. Az ünnepélyes megnyitó után a Sásdi ÁMK kötélugró csapatának a bemutatója következett. A további programok közt szerepeltek:"— Előadás másolata:

1 GyermeknapNagyhajmás 2012.május 19.

2 Az ünnepélyes megnyitó után a Sásdi ÁMK kötélugró csapatának a bemutatója következett. A további programok közt szerepeltek: Viharmadár Önkéntes Mentő Egyesület bemutatója; védőnői sátor; történeti játékok Toma és csapatával; rendőrségi bemutató; Bogádi Lovasok; Pályi János előadásában: Vitéz László; „királyi” madarász bemutatója; mindezek mellett egész nap kézműves foglalkozás és légvár várta a gyerekeket

3 Ünnepélyes megnyitó

4 Kézműves foglalkozás és Pályi János: Vitéz László bábelőadása

5 Rendőrségi bemutató

6 Viharmadár Egyesület és a védőnők

7 Toma és Csapata középkori játékai és solymász a bikali kastályból

8 Bogádi Lovasok bemutatója Légvárak és trambulinok

9 „Legyen az esély egyenlő – Esélyteremtés a Sásdi Kistérségben” TÁMOP-5.2.3-09/1-2009-0005 Ujhelyi Csilla Katalin Ifjúság, közösségi munka koordinátor 2013.01.02.


Letölteni ppt "GyermeknapNagyhajmás 2012.május 19.. Az ünnepélyes megnyitó után a Sásdi ÁMK kötélugró csapatának a bemutatója következett. A további programok közt szerepeltek:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések