Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Demerite módszer. Összehasonlításos módszer T ia az elemzett termék technikai paraméterei Q ia az elemzett termék minőségi paraméterei T ic az etalon.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Demerite módszer. Összehasonlításos módszer T ia az elemzett termék technikai paraméterei Q ia az elemzett termék minőségi paraméterei T ic az etalon."— Előadás másolata:

1 Demerite módszer

2

3

4 Összehasonlításos módszer T ia az elemzett termék technikai paraméterei Q ia az elemzett termék minőségi paraméterei T ic az etalon termék technikai paraméterei Q ic az etalon termék minőségi paraméterei P a az elemzett termék költsége P c az etalon termék költsége p i, q i a különböző paraméterek fontossági tényezője N=1 - hasonló technikai, gazdasági és minőségi szint N>1 - magasabb technikai, gazdasági és minőségi szint N<1 - alacsonyabb technikai, gazdasági és minőségi szint


Letölteni ppt "Demerite módszer. Összehasonlításos módszer T ia az elemzett termék technikai paraméterei Q ia az elemzett termék minőségi paraméterei T ic az etalon."

Hasonló előadás


Google Hirdetések