Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Itt vagytok ? Jó reggelt ! Álmos vagyok …. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Itt vagytok ? Jó reggelt ! Álmos vagyok …. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy!"— Előadás másolata:

1 Itt vagytok ? Jó reggelt ! Álmos vagyok …

2

3 Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett. Menny, föld, magasztald,imádd A világosság Urát!

4 Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé teszlek még, benned megáldatik minden nép."

5 Elindult e szóra Ábrahám, ment és ment át a nagy pusztán. Hosszú útját hittel járta, míg el nem ért Kánaánba; Irányűtje volt az Úr szava, s hű útitársa az Úr maga.

6 Hívők példaképe, Ábrahám, én is bár utad járhatnám! Hív az Úr már régen érzem, most itt állok útra készen; Kezed, Uram, hitben megfogom, és reád bízom a holnapom.

7

8

9

10 A türelmes ember nagyon okos, a türelmetlen pedig sok bolondságot követ el. Péld 14,29

11 Imádkozz minden reggel, imádkozz délben is, imádkozz minden este, imádkozz szüntelen.

12 A türelmes ember nagyon okos, a türelmetlen pedig sok bolondságot követ el. Péld 14,29


Letölteni ppt "Itt vagytok ? Jó reggelt ! Álmos vagyok …. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések