Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon... 10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon... 10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon..."— Előadás másolata:

1

2 10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon... 10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...

3 1. Az Úr, nem azt fogja kérdezni, hogy milyen autót vezettél. Azt fogja kérdezni tőled, hány olyan embert, akinek nem volt semmilyen szállítási lehetősége, vettél fel a saját autódba.

4 2. Az Úr, nem azt fogja tőled kérdezni, hány négyzetméteres házad volt. Azt fogja tőled kérdezni, hány személyt fogadtál be jó szívvel a saját otthonodba!

5 3. Az Úr, nem azt fogja tőled kérdezni, milyen ruhákba öltöztél. Azt fogja tőled kérdezni, hány embert segítettél hozzá, hogy felöltözzön.

6 4. Az Úr, nem azt fogja tőled kérdezni, mennyi volt a fizetésed. Azt kérdi majd,nem aljasodtál-e le érte.

7 5. Az Úr, nem azt fogja kérdezni mi volt a foglalkozásod. Azt fogja kérdezni, minden jót ami rendelkezésedre állt, a foglalkozásod szolgálatába állítottál-e!

8 6. Az Úr, nem azt fogja kérdezni tőled, hány barátod volt. Azt fogja tőled kérdezni, hány embernek voltál igaz barátja.

9 7. Az Úr, nem azt fogja kérdezni, ki volt a szomszédod. Azt fogja kérdezni tőled, milyen szomszéd voltál te.

10 8. Az Úr, nem fogja megkérdezni a bőröd színét. Inkább a jellemedről és tulajdonságaidról fog kérdezni.

11 9. Az Úr, meg fogja kérdezni, miért telt ennyi időbe, míg Ő eszedbe jutott. Szeretettel megfogja a kezedet, és elvezet téged a Mennyország Kapujához.

12 10. Az Úr, Nem kérdi meg hány embernek küldöd tovább ezt az üzenetet. Ő már ismeri a te döntésedet

13


Letölteni ppt "10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon... 10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon..."

Hasonló előadás


Google Hirdetések