Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

E-cherry adománybolt, adományboltok Magyarországon 2011. decemberében nyitotta meg a Közösségi Szociális Szövetkezet első adományboltját Budapesten.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "E-cherry adománybolt, adományboltok Magyarországon 2011. decemberében nyitotta meg a Közösségi Szociális Szövetkezet első adományboltját Budapesten."— Előadás másolata:

1 E-cherry adománybolt, adományboltok Magyarországon 2011. decemberében nyitotta meg a Közösségi Szociális Szövetkezet első adományboltját Budapesten.

2 Adományboltok a világban Az első adománybolt több mint 60 éve nyílt meg Angliában. Ma Nagy-Britanniában több mint 6 000 adománybolt működik és ez a modell jellemzően az angolszász országokban terjedt el. Német nyelvterületen illetve a Benelux államokban az ún. Reuse-centerek az jellemzőbbek. Magyarországon az angolszász modell kezd elterjedni. Nálunk az első ilyen üzlet 2009. őszén nyílt meg és jelenleg 15-20 adománybolt működik az országban.

3 Miért hasznos az adománybolt? 1.Forrásteremtés az üzemeltető non-profit szervezet részére 2.Környezeti fenntarthatóság (újrahasználás) 3.Munkahelyteremtés 4.Közösségi tér, közösségépítő 5.Széles körű, pozitív társadalmi kommunikáció lehetősége

4 E-cherry Adománybolt 1125 Budapest, Alkotás utca 39/a. Nyitva: hétfő-péntek 10-18 óra.

5 Közösségi Szociális Szövetkezet 1077 Budapest, Wesselényi utca 13. www.koszsz.hu

6 Látogasson el hozzánk!


Letölteni ppt "E-cherry adománybolt, adományboltok Magyarországon 2011. decemberében nyitotta meg a Közösségi Szociális Szövetkezet első adományboltját Budapesten."

Hasonló előadás


Google Hirdetések