Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Pécsi görhelyzet Rövid és Frappáns Horváth Hanga Miskolczi Márta Horváth Gábor Németh Attila.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Pécsi görhelyzet Rövid és Frappáns Horváth Hanga Miskolczi Márta Horváth Gábor Németh Attila."— Előadás másolata:

1 Pécsi görhelyzet Rövid és Frappáns Horváth Hanga Miskolczi Márta Horváth Gábor Németh Attila

2 A Probléma

3 A pécsi extrémsport-helyzet a mai napig nem megoldott. A gördeszkásoknak, görkorisoknak és biciklistáknak nincs megfelelő helyen kiépített pálya. Nincs más választásuk: közterületeken próbálnak gyakorolni. Ezzel veszélyeztetik a saját és embertársaik biztonságát Jelentős károkat okoznak a padokban, lépcsőkben, műemlékekben.

4

5 Információ

6 Valójában Pécsen létezik ilyen park a Vasútállomástól nem messze, azonban…

7

8 Nos igen... A hely nem a legmegfelelőbb. De az elemek nem elhanyagolhatók, hiszen nagyon jó állapotban vannak.

9 Felméréseink szerint azonban a város nem ezen részén van égető szükség egy ilyen park létrehozására. Sokkal inkább a több fiatal lakta Kertvárosban.

10 A kertvárosi lakosság körében végzett reprezentatív felmérésünk alapján a megkérdezettek 73%-át zavarja a gördeszkázók és görkorisok jelenléte a közterületeken.

11 Az igennel válaszolók 85% támogatná egy speciális park kialakítását a számukra.

12 A Megoldás

13 A Helyszín

14 Miért pont az ANK? A Kertvárosi Nevelési Központ előtti buszpályaudvar nemsokára megszűnik. A Kertvárosi Nevelési Központ előtti buszpályaudvar nemsokára megszűnik. A buszpályaudvaron csak egy vékony aszfaltrétegre van szükség, és ez jelentősen csökkentené a kiadásokat. A buszpályaudvaron csak egy vékony aszfaltrétegre van szükség, és ez jelentősen csökkentené a kiadásokat. A gördeszkások, görkorisok és biciklisek nagy része kertvárosi. A gördeszkások, görkorisok és biciklisek nagy része kertvárosi. Az önkormányzat még nem döntött a sorsáról. Az önkormányzat még nem döntött a sorsáról.

15 A park támogatóinak 57%-a az ANK előtti volt buszpályaudvart vélte tökéletes helyszínnek a megvalósításhoz.

16 Akcióterv

17 Akcióterv Egyesület létrehozása Egyesület létrehozása Önkormányzat felkeresése Önkormányzat felkeresése Lakosok felvilágosítása Lakosok felvilágosítása Rendezvények szervezése Rendezvények szervezése Látványterv Látványterv Szponzorok keresése Szponzorok keresése A már meglévő elemek átszállítása A már meglévő elemek átszállítása

18 Látványterv

19 Görland Sport Kft. Görland Sport Kft. Mobil:+36-06-30/229-15-19 Fax: +36-06/42/445-963 E-mail: gorlandsport@chello.hu Görland Sport Kft. Mobil:+36-06-30/229-15-19 Fax: +36-06/42/445-963 E-mail: gorlandsport@chello.hugorlandsport@chello.hu

20 Példák más városokból

21 Köszönjük a figyelmet! A Rövid és Frappáns csapat


Letölteni ppt "Pécsi görhelyzet Rövid és Frappáns Horváth Hanga Miskolczi Márta Horváth Gábor Németh Attila."

Hasonló előadás


Google Hirdetések