Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

….Mib ő l lesz a cserebogár…. Nem az számít, hogy minek születik Valaki…. … hanem az, hogy mivé nő fel….

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "….Mib ő l lesz a cserebogár…. Nem az számít, hogy minek születik Valaki…. … hanem az, hogy mivé nő fel…."— Előadás másolata:

1 ….Mib ő l lesz a cserebogár…

2 Nem az számít, hogy minek születik Valaki…. … hanem az, hogy mivé nő fel….

3 ...A bajnokok bajnoka vagyok. Ha futok, remeg a föld, az ég megnyílik és halandók ujjonganak. … …Ez a diadal útja. Tiszteletkört teszek a tulajjal aki virágos takarót tesz rám...

4 Kis hanyagság nagy bajt okozhat…. Mert a szög hiánya miatt elveszik a patkó; Mert a patkó hiánya miatt elveszik a ló; …és mert ló nélkül elvész a lovas….

5 Azáltal, hogy szeretjük és megértjük kedvenceinket, talán könnyebben megértjük egymást is.

6 Ha egy ló társává fogad neked adja mindenét: erejét, kitartását, vad szellemét... …De cserébe nem kéri el mindened, elég neki megbecsülő Szereteted!

7 Nincs oly bens ő séges titok, mint amely a lovas és a ló között alakul ki. … „Az ember szórakoztatására tartott állatok közül egyedül a ló képes arra, hogy olyan szenvedélyt lobbantson fel, ami teljességgel reménytelen.”

8 Nincs szebb dolog, annál, mikor sóhajotok egyszerre csendül, szívetek egyszerre dobban, mikor hevesen verő szívvel, az akadályok elé néztek, ugyanaz fut végig bennetek.

9 Nem az a nagy tréner, aki rá tudja venni a lovat arra, hogy megtegyen valamit. A nagy tréner arra veszi rá a lovat, hogy meg akarja tenni azt a valamit.

10

11 Én veled vágtázom, tudod hogyan túl a medvén és a jávorszarvason. Én veled vágtázom télen és nyáron ezen a gyönyörű tájon. Én veled vágtázom, hol nincsen határ, Veled vágtázom, amíg csak akarod


Letölteni ppt "….Mib ő l lesz a cserebogár…. Nem az számít, hogy minek születik Valaki…. … hanem az, hogy mivé nő fel…."

Hasonló előadás


Google Hirdetések