Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2009. március. Sziasztok, Sydney vagyok. A haveroknak csak Syd. :o) Másfél év körüli kopó keverék kislány vagyok. Ivartalanítva, chippelve természetesen.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2009. március. Sziasztok, Sydney vagyok. A haveroknak csak Syd. :o) Másfél év körüli kopó keverék kislány vagyok. Ivartalanítva, chippelve természetesen."— Előadás másolata:

1 2009. március

2 Sziasztok, Sydney vagyok. A haveroknak csak Syd. :o) Másfél év körüli kopó keverék kislány vagyok. Ivartalanítva, chippelve természetesen. A képekkel ellentétben nem vagyok naaagy kutya, csak olyan pont jó méret. Hogy lássátok a mihez képest: Az iskolai ugrópalánkhoz képest meg ekkora. Az egeremhez képest ekkora, Összelapítva meg csak ekkora… :o)

3

4 Nagyon szépen tudok nézni gyönyörű barna szemeimmel, és már csak azt várom, hogy végre legyen egy saját gazdám, saját kertem.

5 Nagyon szeretek labdázni, futkosni. Kutyákkal nagyon jól kijövök, mindegy, hogy fiú vagy lány. Hamar tanulok, szobatiszta vagyok. Hozományként megkapom az egeret…

6 Sydeney felől érdeklődni lehet: 06-30- 944 2919 piliskutya@freemail.hu piliskutya@freemail.hu GALÉRIA: http://gallery.site.hu/u/Pilis-budai-kutyasok/Kutyusok/oscar/?g2_page=1 2009. március

7


Letölteni ppt "2009. március. Sziasztok, Sydney vagyok. A haveroknak csak Syd. :o) Másfél év körüli kopó keverék kislány vagyok. Ivartalanítva, chippelve természetesen."

Hasonló előadás


Google Hirdetések